#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Son iki sezonda 6 maça çıkmış sadece, neden bahsediyorsun sen???

Bu sezondan bahsediyorum. Sen neden bahsediyorsun? İnternette sadece 11 çıktığı maçları yazar. Bu adam son 5-6 maçtır hep oyuna 2. yarı girdi. Hatta buca maçında da 11 başladı.

Sen iyi bak bakalım..11 çıktığı maç sadece buca maçı...3 maçtada sonradan oyuna girdi..Geçen sene de 2 maçta oynadı ligde..Yabancı hakkını boşuna dolduruyor...

Sen iyi bak bakalım..11 çıktığı maç sadece buca maçı...3 maçtada sonradan oyuna girdi..Geçen sene de 2 maçta oynadı ligde..Yabancı hakkını boşuna dolduruyor...

Bu sezondan bahsediyorum. Sen neden bahsediyorsun? İnternette sadece 11 çıktığı maçları yazar. Bu adam son 5-6 maçtır hep oyuna 2. yarı girdi. Hatta buca maçında da 11 başladı.

Bende aksini söylemeedim zaten. İyi okuyamamışsın.

Bu arada Tobias sakatmı onu söyle önce?

Sakat olmadığı zaman grip oluyor.. 3 senelik kontratında toplam 12 lig maçına çıkmış, bunların 4 tanesinde sonradan oyuna girmiş..Yani kocaman bir hayalkırıklığı..Yaşı olmuş 30..Neye yarar bundan sonra?

Sakat olmadığı zaman grip oluyor.. 3 senelik kontratında toplam 12 lig maçına çıkmış, bunların 4 tanesinde sonradan oyuna girmiş..Yani kocaman bir hayalkırıklığı..Yaşı olmuş 30..Neye yarar bundan sonra?

Sağlam olduktan sonra ölüsü yeter desem abartmış olmam. Bu forum altındaki başlıklara gir %90'ı bu adamın ismini ideal 11'e yazmıştır. Grip önemli bir şey değil. Yeterki sakatlanmasın. Sezon uzun. Bu uzun Maraton'da ihtiyacımız var ona.

Sağlam olduktan sonra ölüsü yeter desem abartmış olmam. Bu forum altındaki başlıklara gir %90'ı bu adamın ismini ideal 11'e yazmıştır. Grip önemli bir şey değil. Yeterki sakatlanmasın. Sezon uzun. Bu uzun Maraton'da ihtiyacımız var ona.

aynen öle her insan grip olabilir geçer gider, yeterki fiziki sakatlanmasın...

Allah korusun...

67 maç oynayan Lincoln'e "İki sezonda 10 maç oynamamıştır." diyen Semih Yüksel, şimdi gelmiş Linderoth şu kadar oynadı, bu kadar oynadı diyor. Hakan Keskin; "Linderoth 2 maç üstüste oynamadı." deyince niye bu kadar celallendiniz efendim? Belki de sizin kastettiğinizi iddia ettiğiniz gibi "Oynamak var, oynamak var." bağıbında söylemiştir. ;)

:o

67 maç oynayan Lincoln'e "İki sezonda 10 maç oynamamıştır." diyen Semih Yüksel, şimdi gelmiş Linderoth şu kadar oynadı, bu kadar oynadı diyor. Hakan Keskin; "Linderoth 2 maç üstüste oynamadı." deyince niye bu kadar celallendiniz efendim? Belki de sizin kastettiğinizi iddia ettiğiniz gibi "Oynamak var, oynamak var." bağıbında söylemiştir. ;)

Aynen öyle.

Anlayana tabi.

Hayır ilk 11 oynadığı maçlarda ne yaptı da bu kadar beğeniliyor onu anlamadım..Kendi evimizde helsingborg'a 3-2 yenilmişiz..Deplasmanda sion'a 3-2 yenilmişiz çok farklı yenilebileceğimiz bir maçta..hep Linderoth ilk 11'de..Çok şanslı bir adam bu Linderoth..Ne kadar az gözükürse o kadar büyütüyor insanlar gözlerinde..

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;

Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.

Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden

Herkes bu adamı çok övüyor,galiba sorun bende.Sağlamken oynarken de ben öyle ahım şahım bi topçu görmedim.Ne bileyim appiah gibi ernst gibi

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;

Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.

Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden

Bu şiir Linderoth, Emre, Gökhan'a ithafen Üsküp doğumlu İstanbul aşığı şair Yahya Kemal Beyatlı tarafından kaleme almıştır.

Herkes bu adamı çok övüyor,galiba sorun bende.Sağlamken oynarken de ben öyle ahım şahım bi topçu görmedim.Ne bileyim appiah gibi ernst gibi

Zeki bir futbolcu. Görev adamı ve çok iyi bir pasör.

Bu özellikleri övülüyor. Ama övülen her futbolcudan farkllı şeyler bekleniyor bu ülkede. Bunların en başında Elano geliyor.

Zeki bir futbolcu. Görev adamı ve çok iyi bir pasör.

Bu özellikleri övülüyor. Ama övülen her futbolcudan farkllı şeyler bekleniyor bu ülkede. Bunların en başında Elano geliyor.

Bence yanlışınız var. Linderoth'dan beklenen tek şey canının sağlığı.

Linderoth: ey taraftar benden ne istiyorsunuz?

Taraftar: Ne isteyeceğiz iki gözüm canının sağlığı.

Geri
Üst Alt