#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Kemik büyümesi sorunu vardı ve bu yüzden iki yıl oynayamadı. Son sakatlığıda menüsküs idi. Şimdi sakatlığı yok, grip sadece. Son iki idman raporunda adı geçmedi, yani takımla çalışıyordur muhtemelen. Dönmesini beklemek en mantıklısı.

Kemik büyümesi nedeniyle 8 ay sahalardan uzak kaldı(hadi 1-2 ay da alışma süresi olsun taş çatlasa 10 ay eder), 2 yıl değil. Geriye kalan 20 ay bizim sağlık ekibini test etmekten başka ne işlevi vardı acaba?

Aaa tabi unutmuşum, bir de sarı saçı, mavi gözü vardı. :)

Sevgiler.

Hayırlısı diyelim o zaman. Devre arası mı olur sene sonumu ama Lindeoth, Nonda ve Leo gönderilip Üst düzey Stoper, Ortasaha(2) ve Yetnekli Genç Santrafor alınmalı. Helede Şampiyonlar ligine gidersek. Varsın +2 Kewell olsun be:)

O kadar para ve kontejyan var mı diye sormak lazım. :D

Kemik büyümesi nedeniyle 8 ay sahalardan uzak kaldı(hadi 1-2 ay da alışma süresi olsun taş çatlasa 10 ay eder), 2 yıl değil. Geriye kalan 20 ay bizim sağlık ekibini test etmekten başka ne işlevi vardı acaba?

Aaa tabi unutmuşum, bir de sarı saçı, mavi gözü vardı. :)

Sevgiler.

Kanka buz gibi bakışları var birde, unutmuşsun onu.

Tobias+Linderoth.jpg

Bu konu önemli arkadaşlar istikrarsız futbolcularla istikrarli bir takım olamaz.

Linde,Güngör ,Gökhan artık bu adamları geçiniz bence yönetimde gözünü açacaktır.Ama hala yazılan kadroların çoğunda Linderot ismini görüyorum bana göre çok saçma.Zaten devre arası yol verilir.

Saygılar..

O kadar para ve kontejyan var mı diye sormak lazım. :D

Muhammed Bey Kontenjanı açtık ya işte göndererek:)

Para'da CL'den gelecek. Üst Düzey derken gidip ortasaha diye Essien'i alacak değiliz ama en azından Fransa'dan sağlam adamlar bulabiliriz yahu. Rijkaard'ı boşunamı aldık madem vizyonumuzu değiştiriyor eli değmişken köhnemiş transfer politikamızada el atsın.

Muhammed Bey Kontenjanı açtık ya işte göndererek:)

Para'da CL'den gelecek. Üst Düzey derken gidip ortasaha diye Essien'i alacak değiliz ama en azından Fransa'dan sağlam adamlar bulabiliriz yahu. Rijkaard'ı boşunamı aldık madem vizyonumuzu değiştiriyor eli değmişken köhnemiş transfer politikamızada el atsın.

Şuan 1 kontejyan açığımız var sanırım. Tobi'yi gönderirsek 2'ye çıkar. Alacağımız stoper ve orta saha mutlaka yabancı olmalı görüşünde birleşirsek sorun kalmayabilir. Fakat ben genç forvetinde yabancı olmasını isterdim.

Şu adamı 3 maç üstüste 90 dakika sahada görsem; sarı saçını, mavi gözünü, buz gibi bakışlarını daha bir seveceğim de bu gidişle biraz zor gözüküyor. :)

Yok be hoca, karizmada önemlidir. Oynamasa bile. Bak Sabri iyi oynayınca bu seferde tipine laf ediyorlar. Ben Tobi'nin buz gibi bakışlarını, basit oynama hastalığını sevdim ! :)

Şuan 1 kontejyan açığımız var sanırım. Tobi'yi gönderirsek 2'ye çıkar. Alacağımız stoper ve orta saha mutlaka yabancı olmalı görüşünde birleşirsek sorun kalmayabilir. Fakat ben genç forvetinde yabancı olmasını isterdim.

Seneye;

Stoper, ortasaha, ortasaha, Elano, Kewell, Keita, Baros, Forvet şeklinde yabancılarımız.

Seneye;

Stoper, ortasaha, ortasaha, Elano, Kewell, Keita, Baros, Forvet şeklinde yabancılarımız.

Yönetim kaleci değiştirmeyi düşünür mü bilinmez fakat seneye böyle bir kadro Cl'de en az çeyrek final görebilir. Rijkaard'lı ikinci senemizin muhteşem geçeceğine inanıyorum.

Yok be hoca, karizmada önemlidir. Oynamasa bile. Bak Sabri iyi oynayınca bu seferde tipine laf ediyorlar. Ben Tobi'nin buz gibi bakışlarını, basit oynama hastalığını sevdim ! :)

Sen de haklısın başkan. Ben de aynı şeyleri Kewell için düşünüyorum. Oynamasa bile +2de olmalı. En iyisi +2 ler Linderoth-Kewell olsun gelecek sezon, karizmanın dibine vururuz valla. :p :)

Adam a bak ya.İsveç'in kaptanı.Bize geldi nelerle uğraşıyo.Yetmezmi bu sakatlık belasından çektiğimiz

Sen de haklısın başkan. Ben de aynı şeyleri Kewell için düşünüyorum. Oynamasa bile +2de olmalı. En iyisi +2 ler Linderoth-Kewell olsun gelecek sezon, karizmanın dibine vururuz valla. :p :)

Linderothu bilmem ama Kewell'a dil uzatanın belalısı olurum üleyn:)

Linderoth salon maçında baya top kesmiş ya,yemekhanecilerle oynanan maçta maçın adamı olmuş ve akşam yemeğini beleşe getirmiş...

Bravo Tobi özlenen adamsın,ne bastın be kardeşim,lig tv canlı verdi maçı harikasın!

Geri
Üst Alt