#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Tek başına takım maşallah..Herhalde kulüpte salonda çalışırken yapıyor bu dediklerini...

Bi futbolcunun oynamaması, sakatlanması o futbolcunun belirli olan özelliklerini alıp götürmez. Bilmem anlatabildim mi ? Ben sadece özelliklerini söyledim. Bize yaptığı katkıyı değil. ;)

Bi futbolcunun oynamaması, sakatlanması o futbolcunun belirli olan özelliklerini alıp götürmez. Bilmem anlatabildim mi ? Ben sadece özelliklerini söyledim. Bize yaptığı katkıyı değil. ;)

Pek tabii ki götürür...Misal al Arda Turan'ı 3 yıl maç oynatma bak bakalım bir daha top oynayabiliyor mu tutunabiliyor mu..O yüzden öyle özellikleri varsa bile Linderoth'un artık bize bir faydası dokunmaz..

Graz kafilesinde var.%90 ilk 11 oynar sonra ne olur bilemem ...

Adam top oynamayı unuttu siz kalkmışsınız oynamaması belirgin ozelliklerini götürmez diyorsunuz adam yetenekli biri daha dogrusu oyleydi ama su halde galatasaryda artik bi hayir gelmez sezon sonu gidecegini artik oda biliyor belki futbolu bile bırakır unutmuştur maalesef şanssızlıkmıdır nedir guzel bir topçudan hiç faydalanamadan üç yıl elimizde tuttuk .

Adam top oynamayı unuttu siz kalkmışsınız oynamaması belirgin ozelliklerini götürmez diyorsunuz adam yetenekli biri daha dogrusu oyleydi ama su halde galatasaryda artik bi hayir gelmez sezon sonu gidecegini artik oda biliyor belki futbolu bile bırakır unutmuştur maalesef şanssızlıkmıdır nedir guzel bir topçudan hiç faydalanamadan üç yıl elimizde tuttuk .

Oynadığı maçlarda kalitesini gösteriyor.

Evet, Buca maçında muhteşemdi.. Adeta tek başına yendi FC Buca'yı..

Linderoth futbolcu filan degil,topa vurmasını bilmiyor,kazmanın teki

Dese biri kim ne diyebilir ? :D ilk 11'de başladıgı ve bizim hatırladıgımız maç sayısı kaç ? sanırım sadece 2 sene önce ( yoksa 3 senemiydi :D ) 3-2'lik Sion maçını hatırlarız

Bence çok üst düzey birisi. Pas tekniği yüksek, temposu yüksek, hızlı ve basit oynuyor muhteşem paslar atıyor ön libero oynar, sol iç sağ içte oynar. Çift yönlüdür, defansif yönü çok kuvvetlidir, mücadele eder, ofansif yönüde vardır.

Tam bizim orta sahamıza uygun adam. Elano ile birlikte görmek istiyorum ama inşallah görürüz bi gün. Bize böyle adam lazım. Bencede gitsin ama özellikleri bakımından bize en uygun oyunculardan birisi Linderoth.

Yanlış anlaşıldı dediğim

Linderoth kötü bir oyuncu demedim . Linderoth çok üst düzey bir oyuncu değil ondan iyi alabileceğimiz isimler var dedim ve Linderoth´un bulunmaz Hint kumaşı olmadığını belirttim

Galatasaray tarihinde, hiç bir yönetim, bir futbolcuya bu kadar sabretmemiştir. Linderoth'un elden çıkarılacağını sanmıyorum. Açık konuşmak gerekirse, hiçbirimiz Linderoth'u tam manasıyla izleyemedik. Tam olarak potansiyelinin ne olduğunu bilmiyoruz. Yönetim'in bir bildiği olmalı ki, adamı göndermiyorlar...

Adam nerdeyse Hipokrat yemini edip doktor olacak.

Gönderilsin..

Linderoth'u göndersekte göndermesekte parasını zaten ödeyecektik bir talibi olur diye takımda tutuldu ama olmadı artık vedalaşmanın zamanı geldi.

Linderoth futbolcu filan degil,topa vurmasını bilmiyor,kazmanın teki

Dese biri kim ne diyebilir ? :D ilk 11'de başladıgı ve bizim hatırladıgımız maç sayısı kaç ? sanırım sadece 2 sene önce ( yoksa 3 senemiydi :D ) 3-2'lik Sion maçını hatırlarız

Bi o maçta gerçek Linderoth'u görmüştük ama ne top oynamıştı o maçtada saha içinde ayak basmadık koşmadık yer bırakmadı 15 kilometreyi bile geçmiştir :D

Bi o maçta gerçek Linderoth'u görmüştük ama ne top oynamıştı o maçtada saha içinde ayak basmadık koşmadık yer bırakmadı 15 kilometreyi bile geçmiştir :D

Zaten skor olmadan oyuncunun ne olduğu görülemiyor bu ülkede. En yakın örneği Elano değilmi?

Lindeorth'un nasıl bir sözleşmesi olduğunu çok merak ediyorum.

Dünyada hiçbir yönetim her ne olursa olsun

bir futbolcuya bu kadar sabır gösteremez.

Kesin torpil sokuyor araya ya da sözleşmesinde

çok sağlam 1-2 madde var.

Linderoth şuanda dünyanın en pahalı futbolcusu konumunda.

Linderoth insallah eski Linderoth olacak. Bir daha sakatlanirsa artik bende de sabir kalmiyacak. Bekledik seni bu kadar, cik gøster kendini.

Linderoth insallah eski Linderoth olacak. Bir daha sakatlanirsa artik bende de sabir kalmiyacak. Bekledik seni bu kadar, cik gøster kendini.

Ben eskisini de izleyemedim hacı...İngilterede 3 sezonda topu topu 40 maça çıkmış..Bir tek kariyerinde adam gibi F.C. Copenhagen'da oynamış..Niye dünyanın sayılı ortasahalarından biri yapıldı bu forumda anlamak zor. Gerçi Barış Özbek diye biri varken normal pardon sözümü geri aldım:p

Ben eskisini de izleyemedim hacı...İngilterede 3 sezonda topu topu 40 maça çıkmış..Bir tek kariyerinde adam gibi F.C. Copenhagen'da oynamış..Niye dünyanın sayılı ortasahalarından biri yapıldı bu forumda anlamak zor. Gerçi Barış Özbek diye biri varken normal pardon sözümü geri aldım:p

Linderoth boş adam olsa,İsveç'in kaptanı yapmazlardı demi?Ki o takımda İbrahimoviç.Elmander,Mellberg,Kim Kallstrom gibi adamlar dururken...Ayrıca euro 2008 de Linderoth sakatken bile İsveç milli takımın hocası Linderothu çağırmıştı.Her futbolcu tutcak diye bişey yok.Adamın lakapları zaten yetiyo:Buz adam,Terminatör...

Utanma varmi adamda acaba. 3 sene "0" katki, helal olsun. Futbolcu arkadaslar nasil bakiyorlardir, görüyorlardir Linderothu düsünmek bile istemiyorum. Onlar icin hala bir "yabancidir" Tobi herhalde...

Geri
Üst Alt