#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Genemi sakatlanmış neyse devre arası gidicek zaten.

Her maç acabalarla Linderoth'u izlemek yeterince kabak tadı verdi. Devre arası bir teklif gelmesi halinde umarım değerlendirilir.

Eee? Birşey mi ispatladın sen şimdi aklınca? Spikerin galibasına inanmak isteyipte bu adama sallamak seni tatmin ediyor olsa gerek.

Ben inanmıyorum sakatlandığına. Rijkaard 60 dk oynatıyor en fazla onu. Buca maçında da öyle yapmıştı. Yarın netleşir görürüz durumu.

Ayrıca ilk yarı ön libero nasıl olur tekar kanıtlamıştır paslarıyla ve zekasıyla.

sen beni fln bırakta kendi dünyanda eğlenmek güzel bi duygu olsa gerek :D

linderoth ölmedi kalbimizde yaşıyor :o

sen beni fln bırakta kendi dünyanda eğlenmek güzel bi duygu olsa gerek :D

linderoth ölmedi kalbimizde yaşıyor :o

Sen değilmiydin burda Tobias dünya kupasında oynamamış diye yalan ve uydurma iddialar atıp tutan sonra da güzel bir cevap la susan?

Özel bir husumetin olmalı bu adamla? :)

Spiker sakatlandığını söyledi yarın Mr'dan sonra konuşalım müdür.

Tobi çıkınca galiba sakatlandı dedi. Kendi fikri olabilir. Sende öyle düşünmüşsündür. Bunu gerçekleşmiş bir haber gibi göstermenin manası yok. Yarın öğreniriz neymiş ne değilmiş. Bu kadar iyi giderken ve oynamaya başlamışken sakatlanması kötü olur bizim adımıza.

İyileşse de artık gitmesi lazım.Azcık kendine gelme ihtimali varsa bile eskisi gibi olabileceğini sanmıyorum.Yerine çift yönlü bir orta saha bulabilirsek müthiş olur.

Ya bırakın bu Linderoth'u. Adam oynamadıkça milletin gözünde büyüdü. Kariyerinde hiç bir başarısı yok. Copenhag'da 3 sezon boyunca sakatlanmadan oynayınca adamı bir şey sanıp terminator , buz adam demişler.. İngiltere'de 3 sezonda 40 maça çıkmış. Bu Terminator 3 senede pas tutmuştur..Artık gitsin de kurtulalım..

Yarın belli olur sakatlanıp sakatlanmadığı.. yarın ola hayrola

Ya bırakın bu Linderoth'u. Adam oynamadıkça milletin gözünde büyüdü. Kariyerinde hiç bir başarısı yok. Copenhag'da 3 sezon boyunca sakatlanmadan oynayınca adamı bir şey sanıp terminator , buz adam demişler.. İngiltere'de 3 sezonda 40 maça çıkmış. Bu Terminator 3 senede pas tutmuştur..Yağlasan da fayda etmez.. Artık gitsin de kurtulalım..

Demekki böyle üyeler yüzünden ceza alınıyor. :) Gerekli bilgiler önceki sayfalarda detaylı bir şekilde mevcut. Okuyabilirsin.

Sen değilmiydin burda Tobias dünya kupasında oynamamış diye yalan ve uydurma iddialar atıp tutan sonra da güzel bir cevap la susan?

Özel bir husumetin olmalı bu adamla? :)

Tobi çıkınca galiba sakatlandı dedi. Kendi fikri olabilir. Sende öyle düşünmüşsündür. Bunu gerçekleşmiş bir haber gibi göstermenin manası yok. Yarın öğreniriz neymiş ne değilmiş. Bu kadar iyi giderken ve oynamaya başlamışken sakatlanması kötü olur bizim adımıza.

Ben pek iyi oynadığını düşünmüyorum.Bir kere Tobi çok yavaşlamış bu yaştan sonra da eski kuvvetine zor gelir.

Ben pek iyi oynadığını düşünmüyorum.Bir kere Tobi çok yavaşlamış bu yaştan sonra da eski kuvvetine zor gelir.

Ben sürekli defanstan top alıp hücuma dikine paslar attığını gördüm. Yanına Elano ve Sarp gelince nasıl olur düşünebiliyormusun? Bence harika bir 3'lü tutturmuş oluruz. Barış-Ayhan ikilisiyle bu kadar oluyor en fazla.

Demekki böyle üyeler yüzünden ceza alınıyor. :) Gerekli bilgiler önceki sayfalarda detaylı bir şekilde mevcut. Okuyabilirsin.

Hangi kısım sen hatırlatırsan sevinirim şu ceza konusunu..Bence böyle futbolcular yüzünden ceza alınıyor. Bir tek sen ısrarla savunuyorsun şu maçtan sonra bile..

Ben sürekli defanstan top alıp hücuma dikine paslar attığını gördüm. Yanına Elano ve Sarp gelince nasıl olur düşünebiliyormusun? Bence harika bir 3'lü tutturmuş oluruz. Barış-Ayhan ikilisiyle bu kadar oluyor en fazla.

O benimde hayalimde ki 3lü ama yani şöyle diyeyim hocam Linderoth'a güvenip 11 yapılmaz artık,acayip paranoya besliyorum bu adama.

O benimde hayalimde ki 3lü ama yani şöyle diyeyim hocam Linderoth'a güvenip 11 yapılmaz artık,acayip paranoya besliyorum bu adama.

En son sezon başındaki menisküs sakatlığını geçirdi unutmayalım. Diyarbakır, Buca, Manisa, Sivas maçlarındada arka arkaya oynadı. Bir domuz gribi oldu bindik yine adamın üstüne. Sakatlanmış gibi muamele yaptık. Bugün yine oynadı ve görevini yaptı. Bence sezon sonuna kadar kalıp öyle gönderilmeli. Barış-Ayhan-Topal gibi pas yeteneği sınırlı oyuncularımızdan çok daha yararlı olur orta saha da.

Bi posizyonda dengesini kaybedip yere düştü Düşmese tertemiz bitirecekti macı macın en talihsiz anıydı üzüldüm.

Geri
Üst Alt