#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Kayseri maçında adama 2 tane top attılar.Elinden geleni yaptı ama yindede eski Tobi değil...

Sakatlıktan yeni çıkmış, son bir senede 3 maç oynamış en son 10 kişi kalmışken son yarım saatte giren bir adamın oynadığı futbola formsuz diyorsun,

daha neler duyacağız bakalım

Sakatlıktan yeni çıkmış, son bir senede 3 maç oynamış en son 10 kişi kalmışken son yarım saatte giren bir adamın oynadığı futbola formsuz diyorsun,

daha neler duyacağız bakalım

Ben bunu kaç kez söyledim.Eski mesajlara bakabilirsin.Ama bazı taraftarlar Linderoth'tan çok şey bekliyorlar...

1.5 yıldır top oynamayan adamın ilk maçında eskisi gibi olmasını beklemek tuaf olur zaten :)

3-4 tane top kullandı, hepsini de ileri doğru olumlu bir biçimde kullandı. Ayhan da göremiyeceğimiz hareketler.

formsuz mu? adam 1 senedir top oynamıyor, yavaş yavaş kendine gelicek.

Aman nazar değmesin Tobi'ye Antalya maçında 11'de başlar umarım!

Gerçekten oynadığı süre boyunca çok olumlu işler yaptı.İlk 11'e yerleşir.

attıgı paslar iyiydi...kaçan adamaları iyi gördü..mehmet topal la birlikte iyi bir oyun çıkartırlar kanaatindeyim fakat sakatlanıcam korkusuyla toplara basmıyor...

attıgı paslar iyiydi...kaçan adamaları iyi gördü..mehmet topal la birlikte iyi bir oyun çıkartırlar kanaatindeyim fakat sakatlanıcam korkusuyla toplara basmıyor...

Kayserinin attığı golde kendini siper etti ama top geçti malesef yüreğiyle oynayan bir oyuncu ona doyamadan yararlanmadan sözleşmesini feshetmek yersiz olur!

Bence oynadığı oyun M.Güvenden iyiydi.

zuhahahaahhahah puhahahahah hatta zohahahahahah demek istiyorum. Sakatlıktan yeni çıkmış birine formsuz diyen mi var? Yoksa bana mı öyle geldi?

Ben oyuna girmesine bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Çünkü eksik oynuyoruz, fizik gücümüz tükenmiş, kayseride üstümüze geliyordu 1,5 yıldır top oynamayan bir oyuncuyu almak riskti. Hem takımın performansı açısından hemde kendisinin o tempoyu kaldıramayacağından. Nede olsa insan korkuyor bir daha sakatlanmasından. Neyse ki korktuğum gibi olmadı. Oyunda olduğu sürece olumlu işler yaptı ama dirençsiz ve formsuz olması doğaldı ileride daha iyi olacaktır. Yeterki eski gücüne, formuna kavuşsun yeri garanti zaten:)

Linderoth bana çok çekingen geldi maçta umarım böyle kalmaz..

Dur daha ilk maçı :D:o

Zaten bende 'umarım böyle kalmaz' dedim

Bir röpörtajı vardı artık daha dikkatli oynamalıyım diye umarım onu gerçekleştirme düşüncesi yoktur.. :)

Birde linderothun ofansı pasları ayhan+topal+barış+m.güven toplamından daha iyi :)

Geri
Üst Alt