#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

ne ümitlerle gelmişti linderoth,ne hayal kırıklıkları ile gidecek..kendisi de istemezdi durmadan sakatlanmayı ,kalitesi de ortada olan bir oyuncu zaten.ben bize gelmeden önce de,şu anda da seviyorum linderoth'u.sağlam bir linderoth'un orta sahayı toparlayacağını düşünüyorum.ama olmuyor bir türlü.sanırım artık gitmesi gerek.

Sen hala burdamısın bize en iyi adamlıgını yap git tobi git eger bu sene sampiyonluk ve uefada basarısızlık olursa cok küfür yiceksin o yuzden şimdiden git ihale sana kalmasın bizede bi iyilik bi güzellik yap:)

2,5 yıl oldu 15 maç bile oynadın oynamadın . İnsan biraz iyi niyetli olur . Aldığı parayı hakediyormuyum diye sorar . Bu takım sana değer verdi , fedakarlık yaptı . Hep iyileşeceğine inanarak seni takımda tuttu , paranı son kuruşuna kadar ödedi. Şimdi takımın kontejan sıkıntısı yaşıyor . Ama sen hala para peşindesin . Bence gitmemekte diretirse 6 ay paf takıma gönderilsin . Zaten orası tam istediği ortam . Kolay sakatlanır ... Go home Linderoth .....

Sözleşmesi feshedilmesi beklenen Linderoth'un dünkü taktik idmanında sakatlandığı öğrenildi. Ayağına aldığı darbe sonucunda idmana devam edemeyen İsveçli futbolcu, daha sonra takımdan ayrı düz koşu yaptı. Linderoth'un bir kez daha sakatlanmasıyla takımdan gönderilmesi kesinleşti.

Fotomaç

Sözleşmesi feshedilmesi beklenen Linderoth'un dünkü taktik idmanında sakatlandığı öğrenildi. Ayağına aldığı darbe sonucunda idmana devam edemeyen İsveçli futbolcu, daha sonra takımdan ayrı düz koşu yaptı. Linderoth'un bir kez daha sakatlanmasıyla takımdan gönderilmesi kesinleşti.

Fotomaç

Adam kolayini buldu!:evilsmile::evilsmile:

Fotomaç

Şaka dimi?

Tobias Linderoth yeeeeeteeeerrr!

Tobias Linderoth yeeeeeteeeerrr!

Semih abi bu seferde arkasında duracak mı bakalım;tabi haber gerçekse...

Br Lindo ,birde e.Gungor!Kurtulamadik gitti!

"sağlam bir linderoth" deyip kurdukları kadroda ortasahaya hala linderoth'u koyanlar var, ben en çok onlara gülüyorum. Adamın Galatasaray'da kalan ömrü yer gök birbirine girse 5 ayı geçmez!..

Gaza gelseneeee ! Gaza gelseeeeeeeeene !!!

Adamı bitirmeye çalışıyorlar ama farkında değilsiniz. Durun hele idman raporunda görelim bakalım. Fotomaç iyi bir haber yapsa hemen pohpohlarsınız.

go home linderoth yeter!!!

Geri
Üst Alt