#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Vay Linderoth vay. 1 milyon euro ha! Tazminat istediğini biliyordum da bu kadarına pes artık diyorum. Sana gösterilen sevgi, saygı, iyi niyet, sabır, anlayış, hoşgörü, verilen paralar, hepsi boşunaymış.

Sarı saç+mavi göz= 5+1 m euro.

Yazıklar olsun.

Yunus kardeşim basında çıkan sallama haberlere inananlardansın galiba.

Karektersiz ne oynadında utanmadan 1 m euro istiyon.

Hı hı evet. Yöneticiler çıktı söyledi zaten Lindeyle anlaşamıyoruz para konusunda diye.

Durun bakalım, birkaç gün içinde belli olur ne kadar para vereceğimiz. Ha 1m euro olmazda 700-800 bin euro olur. Parayı klübe bırakmayacağı hatta çok büyük kesimini alacağı kesin. Jo'yu getirmek için elleri mahkum verecekler istediği parayı, gönderecekler. Başka çare yok. Linderoth' makul bir ücret isteseydi gece 00:03'te veya bu sabah 10:00'da açıklanırdı transfer.

yazık ya bu adama verilen deger gittikden sonrarkasından en cok konusulan oyuncu olacak

orta sahamızda oynamasını çok isterdim sahiden, çok faydalı olabilir aslında

Tamam bu adama para versinler 6 ay florya'da tuvaletleri temizlesin .. Ne bu yüzsüzlük kardesim , bir dönüm bostan yan gel yat osman ... 3 sene oldu kac mac oynadın , ne parası be linderoth , yaptıgın ayıp yakısmıyor senin gibi adama ...

3 yıldır yattığı yerden para alan sen değilmiydin tobi ?

Ya ben sövünce bu adama ceza alıyodum Müstehak size:o

xok abicim bu adam gitmez ne bicim biriymissin sen ya 2,5 yildir bu kulup sana sahip cikiyor bi kerede sen bi fedakarlik yap ne oluyor

Umarim kendisine yakisani yapar ve kontraktini fesh eder. Yoksa Jo mo hayel.

Madem transfer yapacaktık, neden zamanında yollamadık şu adamı. Şimdi istediği gibi yokuşa sürer tabi adam. Biz de bekleriz.

Nonda ve Linde yolcu :D

Geri
Üst Alt