#6 Tolga Ciğerci

Uluc dun programda sunu iddia etti

transfer oncesi atiyorum tolga ,mevcutta 400 bin alirken deniyormus ki , tolga evladim sana 400 bin yerine 750 bin veya 1 milyon vs verecegiz ama sozlesmende 2 yazacak ,buna imza atacaksin sorun olur mu

hayir sorun yok dedigi an tolgaya muhasebeden 2 milyon cikis yapilip sonra tolga tarafindan bu para cekilip elden komisyonculara dagitilirmis

bunu herkes bilirmis ,eski bir yontemmis ama engellemenin de yolu pek yokmus

Mac temposunu bulamadi haksiz elestiryorsunuz nankorsunuz diyenler burda mi?vasat bile olamayacak adam 2m aliyor ya resmen soygun yapiyorlar 400bin kazanan adamdi.

Uluc dun programda sunu iddia etti

transfer oncesi atiyorum tolga ,mevcutta 400 bin alirken deniyormus ki , tolga evladim sana 400 bin yerine 750 bin veya 1 milyon vs verecegiz ama sozlesmende 2 yazacak ,buna imza atacaksin sorun olur mu

hayir sorun yok dedigi an tolgaya muhasebeden 2 milyon cikis yapilip sonra tolga tarafindan bu para cekilip elden komisyonculara dagitilirmis

bunu herkes bilirmis ,eski bir yontemmis ama engellemenin de yolu pek yokmus

Zaten öyle Selçuk Semih Sabri Baltanın oynamasının bir açıklaması olması lazım
Bakıyorum iyi oynasalar hiç bir türk oyuncu bukadar almaz vergilerimiz okadar düşükki ispanyada %43 de isco selçuktan az alıyor
Demekki neymiş Selçuk çok iyi para yediriyor ve kimsede kadrodan atamıyor ozaman tudor kim?

Yunus olabilir ama kanit var mi ? Kanitlayamadiktan sonra ne anlami oluyor bu iddialarin

Tolga Ciğerci bugun 25 olmus.

hqdefault.jpg

Levent Tüzemen: Tolga Ciğerci'nin yeteneği Galatasaray'da oynamak için yeterli değil.

Ulan bu takımın kadroya komple format çekmek lazım havasından mıdır suyundan mıdır her gelen dahada kötüye gidiyor arkadaş

Eren&Tolga ilk geldikleri zamanla şu halleri bir mi mesela ?

Tamam çok iyi futbolcu uçup kaçıyor demiyorum ama ilk geldiği zaman ortasahayı tek başına taşıyordu Eren iyi kötü gene goller atıyordu filan
Veya Yasin'in ilk senesiyle şu hali bir mi ?
Sarbi Selçuk Semih Hakan Chedju'yla filan idman yapa yapa bu hale geliyorlar

topu kapip cok güzel ataga cikardi (Eren kacirdi)
birde Ahmetin kaptirdigi topta cabuk davranip sutu engelledi.

Böyle öz güveni geri gelir iste. Devam böyle.

Şut vurmadigi taktirde oynar.
Dejong'dan iyi.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizi alenan sattıgı mactan sonra fikrim hic degismedi bu cocuk kesinlikle rakip takımlardan birine sempatisi var

belki kargalar yada fenerde istedi ama kimse bizim gibi tonla para vermedi

şnol bu cocuga senelik 1 milyon bile verdirmezdi

Geri
Üst Alt