#6 Tolga Ciğerci

Sut cekmesi kesinlikle yasaklanmali, önünde bombos kaleyi görse bile.

Bu çocuğun DM' a adapte edilmesi çok önemli bir futbolcu kazanmamız anlamına gelebilir diye düşünüyorum...B2B rolünde, format icabı ve maçın gidişatına göre hücum özelliklerine daha sık ihtiyaç duyuluyor; kreatif özellikleri yeterince gelişkin olmadığından, hem enerjisini verimsiz şekilde tüketiyor, hem hatalar yaptıkça konsantrasyon kaybına uğruyor...

Geçen yaz sözleşme yenilemek için FB nin pek de istekli davranmadığı Topal' ın transfer edilmesini çok istemiştim, alınmış olsaydı şu an şampiyonluğun favorisi konumunda olabilirdik. Tolga' nın potansiyel olarak Topal' dan pek bir eksiği olmadığı kanaatindeyim, hatta pas-dripling gibi özellikleri daha bile iyi bence. Fizik olarak fazlasıyla müsait, daha basit ve risksiz tercihler yapması telkin edilir, kendisi o mevkiyi tümüyle benimseyip gereklerini yerine getirmeye çalışırsa şahane bir önliberoya masrafsız sahip olmuş oluruz...

Tolga' nın, B2B olarak vasatın üzerine çıkması ve o düzeyde istikrar yakalaması zor görünüyor. Ancak DM olarak çok daha üst düzeye çıkabilmesi mümkün. Daha seyrek bulacağı hücumlarda, geriden yapacağı diplinglerle hücum etkinliği de artacaktır...

Bu çocuğun DM' a adapte edilmesi çok önemli bir futbolcu kazanmamız anlamına gelebilir diye düşünüyorum...B2B rolünde, format icabı ve maçın gidişatına göre hücum özelliklerine daha sık ihtiyaç duyuluyor; kreatif özellikleri yeterince gelişkin olmadığından, hem enerjisini verimsiz şekilde tüketiyor, hem hatalar yaptıkça konsantrasyon kaybına uğruyor...

Geçen yaz sözleşme yenilemek için FB nin pek de istekli davranmadığı Topal' ın transfer edilmesini çok istemiştim, alınmış olsaydı şu an şampiyonluğun favorisi konumunda olabilirdik. Tolga' nın potansiyel olarak Topal' dan pek bir eksiği olmadığı kanaatindeyim, hatta pas-dripling gibi özellikleri daha bile iyi bence. Fizik olarak fazlasıyla müsait, daha basit ve risksiz tercihler yapması telkin edilir, kendisi o mevkiyi tümüyle benimseyip gereklerini yerine getirmeye çalışırsa şahane bir önliberoya masrafsız sahip olmuş oluruz...

Tolga' nın, B2B olarak vasatın üzerine çıkması ve o düzeyde istikrar yakalaması zor görünüyor. Ancak DM olarak çok daha üst düzeye çıkabilmesi mümkün. Daha seyrek bulacağı hücumlarda, geriden yapacağı diplinglerle hücum etkinliği de artacaktır...

Birebir katılıyorum.Tolga ön liberoda olacak gibi.

Bi halt olmaz. Yedek için 2m çok fazla yarısına çılgınlar gibi koşup oynayacak fransa 2. Liginde zenciler gırla
arayana tabii

3-5-2 de çakılı oynar ancak 3-4-3 de yeri yok diye düşünüyorum ; 3-5-2 de Bruma'yı yemiş oluruz , 4-3-3 oynayacaksak bilemem tabi.

Eğer yıllık ücretini indirmeyi kabul eder ise 18 için gayet iyi CDM olarak sonradan oyuna giren eleman olur

Ama basit oynayıp riske girmez ise kreatif olacam B2B oyuncu olucam modundan çıkıp enerjisini fiziğini defansif bir CDM olarak kullanması ile gayet iyi bir elemanımız olabilir

Ama dediğim gibi Yedek olarak + ücretinde indirime giderse + CDM olarak

At cöpe gitsin bunu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Tudor kosan adami sever ama tolgayi oynatmadina göre cok yetersiz görüyor, hemi teknik hemide tempo olarak.

Yollamak lazım bu voleybolcuyu ancak orda iş yapar.Zamanında biri eli belinde oynuyordu bu da eli havada oynuyor.

En son oynsdigi macta kondisyon.eksigini kapatmis gibi geldi sans bulursa iyi degerlendirecektir

Takımın tartışmasız en iyisi herif, ortada bütün topları topladı. Şimdi 1-2 pas hatası yaparsa 2.yarı ıslıklar gerizekalılar, adamın sayesinde defansa iş düşmedi ilk yarı. Fenerin bok gibi oynadığını hesaba katıyorum.

su ana kadar mükemmel bir mac cikariyo. Istedigimiz ve blldigimiz Tolga bu

İlk yarıda çok iyi oynadı, bir sürü top çaldı ikili mücadeleri kazandı falan.

Amele işi dışında attığı uzun top da bayağı iyiydi. Lakin bu da mental olarak leş bir herif.

tapatalk

Son düzenleme:
Biraz ayağı ve beyni olsa faideli topçu

Amele işi dışında attığı uzun top da bayağı iyiydi. Lakin bu da mental olarak leş bir herif.

tapatalk

Futbolun mental yani bu yüzden cok önemli, ve melo´yu da daha cok arariz. Durum ne olursa olsun, topunu oynayabilmek lazim. Isler kötüye gidince reaksiyon veremeyen, topunu unutan adamlar ile dolu kadro. Tolga da onlardan bir tanesi.

Bazen mallasiyor ama iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt