#6 Tolga Ciğerci

Duz adam. Bugun serbest biraksak max 300 000 euro maas alir baska kulupte biz 2 000 000 veriyoruz

Seviyeden bahsetmediğini biliyoruz yani birisi fün aca tanınmış adam diğeri de malın teki. Bence alakası yok ikisinin birbiryle.
Gattuso Melo gibi yüreğiyle oynayan agresif ve sert bir adamdı.

Tolga daki sertlik ve agresiflik sıfıra yakın.

sent via GSC

Tolga 'nın sıkıntısı IQ'su sıfıra yakın

Ofansif anlamda yetersiz olmasına rağmen sorumluk almaya çalışan ve çabalayan nadir oyunculardan birisiydi.

Selcuktan 50 kat daha faydalı.

tolga ikinci top adami, khedira sekilinde. adamin yerine bitane teknik, oyun kurabilen bir ön libero alin, tolga'ya kimse laf etmez. yaninda selcuk oldugu icin ve selcuk hic birseyi iyi yapmadigi icin (ne hiz var, ne top kapabiliyor, ne oyun kurabiliyor), tolga'ya laf atiyoruz. maasini konusmiyorum, fazla. ama tolga okadar kötü bir futbolcu degil, yanina dogru adam lazim. khedira'yi getir, yanina selcuku koy, bu futbolcumu diye laf atariz.

Çok abartılıyor takımımızdaki herkes ölüp bitmiş gibi tamam çok kötü oyuncularımız var da bunlardan biri Tolga değil. Hayal dünyasında yaşıyorlar sanırım bizim seviyemiz bu zaten aşağı yukarı bu adamı Beşiktaş'a koy rahat oynar burda da ölüp bitersiniz.

Suç sende değil seni bu takımda tutanda.

Ne şut çekersin
Ne pas atarsın
Kaleye vurma diye dua ediyo taraftar
Galatasaray gibi bir kulüpte orta saha dediğin 2 yönlü olur, burda sadece koşarak barınamazsın.

Sizi bu kulübe musallat edenlerin suratına tükürüyim.

Ne yedeği yav bundan cacık olmaz. Samimi söylüyorum, bonservisi elinde olsa bile alınmaz. TFF 1. Lig düzeyinde ancak oynar.

Bu adam ilk geldiğinde bu kadar kötü değildi. Selçuk'la oynaya oynaya futbolu unuttu galiba. Rezilliğini anlatmaya kelime yetmez, o kadar kötü ki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alamancı topcu almayın artık yav. iyi olsa alamanlar bırakır mı bize

Bu kadar beyinsiz futbolcu az bulunur.

Tebrik etmek lazim getirenleri.

Adam yarim metre yanindaki oyuncuya pas atamiyor.

bu almancılar geldikleri ilk yıl efsane oynayıb ertesi yıl rezalet seviyeye geliyorlar diğer türklere uyuyorlar çünkü birkere tolga sen ultra yeteneksiz bir adamsın fizik olarak hep çok fit olman lazım herkes 12 km koşuyorsa sen 13 koşman lazım ki dengelensin.

Tolganin o kadar kotu oldugunu dusunmuyorum ama Selcukla Iniesta oynasa Iniesta bile belki o kadar gosterebilir. Selcuk def edilmeli, Tolga iyi bir yedek olabilir ben buna inaniyorum.

bu almancılar geldikleri ilk yıl efsane oynayıb ertesi yıl rezalet seviyeye geliyorlar diğer türklere uyuyorlar çünkü birkere tolga sen ultra yeteneksiz bir adamsın fizik olarak hep çok fit olman lazım herkes 12 km koşuyorsa sen 13 koşman lazım ki dengelensin.

Gecen sene efsane oynamadi ki. Bir kac mac iyiydi ama bizim millet cok abartti yok söyle cok iyi yok böyle cok iyi diye.

Sonra özüne döndü zaten ama neyse. Ama genel olarak katiliyorum ilk senelerinde daha iyi oluyor gelen Almancilar.

Sinan da mesela cosuyordu A2 de falan hepimiz Hamza'ya kiziyorduk bu cocugu niye oynatmiyor niye sans vermiyor diye. Baris Özbek de ilk senesinde iyiydi mesela.

Geri
Üst Alt