#6 Tolga Ciğerci

Ara pası atma işini Belhanda, top sürme işini de N'Diaye yapınca takımda sırıtmadı nedense. Geçen sene rakibin arkasında gezen Sneijder ve Selçuk yerine sorumluluk aldığı için küfürü yiyordu maalesef.

En azindan -mevcut transfer bütcesi ve yakici eksiklerin oldugu düsünüldügünde- iyi bir yedek olabilme potansiyeli oldugunu gösterdi.

Dinamizm katıyo oyuna,az pas bol presste kullancan bu adammı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena değildi. En azından top rakipteyken basıp rahatsız ediyor. Yedek olarak kalabilir ama yıllık ücret facia tabii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kabul edelim tolga teknik beceriden yoksun ve IQ su düşük bir oyuncu ama kaliteli ve zeki oyuncuların arasında seviyesini yukarıya taşıyabiliyor. bugünde ilk geldiği maçlardaki gibi oynadı.

Geçen sezona çok iyi başlamıştı, sakatlık sonrasında fiziksel eksikliğiyle birlikte iyice çöküntüye girmiş takıma dönünce de özgüven kaybına uğradı, bir daha toparlayamadı. Ben Tolga' yı geçen sezon başındaki haline göre değerlendirmeyi tercih ediyorum. Zira çok kötü bir futbolcu üst üste 7-8 maç iyi oynayamaz, ancak iyi bir oyuncu bağımlı-bağımsız pek çok değişkenin etkisiyle çok daha uzun süre kötü futbol sergileyebilir. Ayrıca top kullanmada da söylendiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, özellikle oyunun yönünü değiştiren uzun diagonal paslarını beğeniyorum mesela.

Mevcut kadroda Fernando' yu yedekleyebilecek tek oyuncudur ki rotasyonda Fernando ile birlikte de sıkça oynama şansı bulacaktır. Bu saatten sonra orta sahaya adam alınmayacağına göre durum budur. Selçuk ile Tolga' yı bir tutmak net haksızlıktır, etmeyin...

Ndiaye'nin dribling üzerine verdiği pası gol yapıp asiste cevirseydi,harika olacaktı.

Bir ara sol kanat gibi oynuyordu, bir ara 2.forvet gibi. Yeni Sabri'miz olabilir bu cocuk.

Hal ve tavirlari da benziyor biraz. Sabri de oldugu gibi bunun da caresiz surat ifadesi oluyor.

Kornerde sorunlu bu cocuk. Adam bugunde top gelirken sadece izledi, birak adami birakmasini Tolga hareket bile etmedi.

50 kere 100 kere belki 200 kere soyledim

2 senedir de herkes gorup konduramiyordu , selcuk ve sneijder bitikliginde iki adam orta sahada oynadigi surece takimda ne dinamiklik ve ileriye oynama hevesi ne de pas trafigi oluyordu , olsa bile yana geriyeydi

simdi badou ile fernando yu izleyin , bir de sneijder ile selcuk u hatirlayin

biri her aldigi topta niyeti kalca dayayip faul almak , ya da geriye yana paslarla istatistik yapmak ile idare eder

oteki de aldigi her topu harmanlarcasina once kendi kalesine dogru 3-5 adim atar , rakip yerlesir , sonra da zaten ise yaramaz forvetlere pas atmaya calisir , sut tehdidini kaybetmis bir adamdi

simdi badou, rodri, hatta belhanda mariano, hangisi topu ayagina alsa hem genetik yapilari hem atletik kapasiteleri ayrica mental olarak istahlari ile fark yaratiyorlar

tolga idare eder ama tolgayi cikar daha iyisini al , o adam da dokturur

o yuzden bitik adamlarda israr etmek son 2 seneyi kaybettirmistir

su duzende cikan takim ostersunds a da elenmezdi

İyimser bakmak gerekirse
Kaçırdığı pozisyonda müthiş bir depar attı vuruş iyiydi ama bilinçli değildi
Yenilen golde suç musleranın tolgayı ise anlamak lazım takım bir farklı önde ve geçen senin kabusu duran top savunacaksınız acaba korkusu
Zaten golü yememiz en büyük sebebi bu lorku

Geri
Üst Alt