Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
o 8 mio cikma bedeli kötü olabilir
Barça daha oyuncu arıyordu ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o 8 mio cikma bedeli kötü olabilir
Barça daha oyuncu arıyordu ha
Kariyeri boyunca 1 veya 2 gol atmış biri 3 maçta nasıl 4 gol atar arkadaş. En az 4 tane de bomboş kaleye kaçırdı.![]()
Beni morartmistir. Helal alamanci kardeshm
2 haftadır orta sahada kendinin başlattığı atakta gol pozisyonuna giriyor. Bu ciddi başarıdır şu yetenekteki adamda. Tudor nerde kullanacağını iyi biliyor. Bi kaç kez çizgiye yanaştı yeteneksizligini konuşturdu zaten. Top süremiyor gibi bişey. Sanki tüm yorgunluğu topu sürerken anlaşılıyor gibi. Ama 1dk sonra bakıyorsun 50mt depar atıyor. Değişik bi tip.
GSCimbom Mobile App
Geçen sene de sağlam bir giriş yapmıştı hatta iyi transfer deniyordu lakin sonradan çok bozdu hepimiz küfür etmeye başladık. Bu sefer sezona daha sağlam bir giriş yaptı bakalım sonunu getirebilecek mi göreceğiz. Ben şahsen kendisine güvenemiyorum. Bu şekilde devam edebileceğine de ihtimal vermiyorum umarım yanılırım. Tabi yanında Selçuk De Jong değil de Fernando + N'Diaye orta sahasının olması da bu performansında muhakkak etkili oldu.
Velhasıl kelam ibretle takip ediyoruz![]()

Bunu ben de merak ediyorum. Hagi gibi serbest oynuyor sanırım :asd22:Hangi pozisyonda oynadigini halen cözemedim
Hangi pozisyonda oynadigini halen cözemedim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro