#6 Tolga Ciğerci

Gel de kes şimdi yiğidi. :oley:

8 m euro çıkma bedeli olabilir de oyuncunun da gitmek istemesi gerekiyor

Fıfanın yeni kuralına göre son söz oyuncularda

feguliiiiii ?❤

Devre arasına kadar böyle oynamaya devam ederse iyi bir alıcı bulabiliriz Tolga ya

Ve bence STSL koşullarında 8 milyon çok iyi bir para Tolga seviyesinde bir adam için

2 haftadır orta sahada kendinin başlattığı atakta gol pozisyonuna giriyor. Bu ciddi başarıdır şu yetenekteki adamda. Tudor nerde kullanacağını iyi biliyor. Bi kaç kez çizgiye yanaştı yeteneksizligini konuşturdu zaten. Top süremiyor gibi bişey. Sanki tüm yorgunluğu topu sürerken anlaşılıyor gibi. Ama 1dk sonra bakıyorsun 50mt depar atıyor. Değişik bi tip.

GSCimbom Mobile App

Sahada çok koşuyor ilk yarıda 6.32 idi sanırım koşu mesafesi diğer oyuncuların hepsi 6 km nin altındalardı bu kadar efor sarfederken çizgide top alıp gitmek biraz zor iştir bence tolga görevini fazlası ile yapıyor ikili mücadele kazanma var top kesme var defansa yardım var artık gol atıp iyi paslar falanda veriyor resmen standartların üzerinde.

Geçen sene de sağlam bir giriş yapmıştı hatta iyi transfer deniyordu lakin sonradan çok bozdu hepimiz küfür etmeye başladık. Bu sefer sezona daha sağlam bir giriş yaptı bakalım sonunu getirebilecek mi göreceğiz. Ben şahsen kendisine güvenemiyorum. Bu şekilde devam edebileceğine de ihtimal vermiyorum umarım yanılırım. Tabi yanında Selçuk De Jong değil de Fernando + N'Diaye orta sahasının olması da bu performansında muhakkak etkili oldu.

Velhasıl kelam ibretle takip ediyoruz :D

Geçen sene de sağlam bir giriş yapmıştı hatta iyi transfer deniyordu lakin sonradan çok bozdu hepimiz küfür etmeye başladık. Bu sefer sezona daha sağlam bir giriş yaptı bakalım sonunu getirebilecek mi göreceğiz. Ben şahsen kendisine güvenemiyorum. Bu şekilde devam edebileceğine de ihtimal vermiyorum umarım yanılırım. Tabi yanında Selçuk De Jong değil de Fernando + N'Diaye orta sahasının olması da bu performansında muhakkak etkili oldu.

Velhasıl kelam ibretle takip ediyoruz :D

Geçen yıl iyi giriş yaptı ama sonra sakatlandı ve düşüşe geçti. Şimdi de çok iyi giriş yaptı ama yine sakatlandı umarım sakatlığı hafiftir..

[FONT=&quot]Kaç kere söyledim şu playstation ayarlarını değiştirmeyin diye tolga çigerciyi kim forvet yaptı lan[/FONT]

Hangi pozisyonda oynadigini halen cözemedim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Hangi pozisyonda oynadigini halen cözemedim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

3 tane 8 numara ile oynuyoruz (belhanda-tolga-ndiaye)

Bu üc oyuncuda serbest oynuyor fizik olarak iyi durumda olduklari icin,Tolga'nin diger oyunculara göre ekstrasi ceza sahasina surpriz kosulari

leipzig seneye naby keita yerine alır diyenler beğensin :asd22:

645b42d6370bc2138fa448b1856fe3e0.jpg

Demek ki geçen sene selcukun arkasini temizlemekten pas atamıyormus

Geri
Üst Alt