#6 Tolga Ciğerci

Naganin ayaga saglam gibi ona gelse valla Japonyaya tessekur borcumuz felan olurdu, Nagaya gelseydi keske be.

Ilk kez bir pozisyonda bu kadar cok sinirlendim, kalbime agri girdi, ulan tolga dk 94, atsan adamlar cokecek, senin ben neyse.

Ulan iyi ki maci canli izlememisim.Yoksa bu pozisyonda bayagi uzulurdum.Avarel

konuyu nasil engelleyebiliyoruz. su herifin isimini gormek istemiyorum

Bunun pozisyonu Baros’unkinden çok daha netti. Orada Baros’un tek yapabileceği dokunmaktı. Dokundu girmedi. Bunun bir sürü vuruş seçeneği vardı. Gitti 1 km hızla şut attı. Şut değil pas gibiydi. Ne kadar sövülse az bu beceriksize, resmen hayallerimizi yıktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kral olmakla rezil olmak arasındaki o ince çizgiydi pozisyon. Hayallerimizi yıktı herif.

Kariyeri neden bitsin Gomis de kaçırdı iyi vuramadi kızdık sinirlendik abartmanin alemi yok tek pozisyon üzerinden bu kadar yuklenmek yanlış
Pozisyon maçın son anlarında oldu diye maç heyecani geçsin unutulur gider yirmi yıllık birikimi Tolga'nin sol ayagina mi yukleyelim

Kariyeri neden bitsin Gomis de kaçırdı iyi vuramadi kızdık sinirlendik abartmanin alemi yok tek pozisyon üzerinden bu kadar yuklenmek yanlış
Pozisyon maçın son anlarında oldu diye maç heyecani geçsin unutulur gider yirmi yıllık birikimi Tolga'nin sol ayagina mi yukleyelim

Zaten sevilmeyen biri. Ve artık taraftar her hatasından sonra daha da sövecek.
Forma şansıda zaten zor bulur artık.

Geri
Üst Alt