- 12 Ocak 2013
- 50.744
- 60.078
- 4.323
Çıldırdım knk valla masaya nasıl vurduysam elim ağrıyor hala küfürüne koduğumun herifiBunun topunu kufureyim
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıldırdım knk valla masaya nasıl vurduysam elim ağrıyor hala küfürüne koduğumun herifiBunun topunu kufureyim
Çıldırdım knk valla masaya nasıl vurduysam elim ağrıyor hala küfürüne koduğumun herifi
Küfürüne kodum abansa zımbalayacak. Ama beyfendi plase atıyor hemde ters ayakla o ayağına küfürüne sokumAllahdan odamda izliyordum agir kufur ettim herife, anasini kufurdigim herifini. Ya o top nasil atilmaz ya nasil giremez o kadar sey etmisin...
Hatirlatma Furkan, hatirlatma nolur...Küfürüne kodum abansa zımbalayacak. Ama beyfendi plase atıyor hemde ters ayakla o ayağına küfürüne sokum
Maci izlemedim ozeti de izleyemeyecegim galiba baroş direkten sonra kaldiramam.Hatirlatma Furkan, hatirlatma nolur...
hirba bak lan banada telefon al kufurpu cocugu
Bu daha beter, bide Maiconun diregi, Garrynin pozitionu, Gomisin bos kaleye atamamasi, oglum neler kacti ya neler!Maci izlemedim ozeti de izleyemeyecegim galiba baroş direkten sonra kaldiramam.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu daha beter, bide Maiconun diregi, Garrynin pozitionu, Gomisin bos kaleye atamamasi, oglum neler kacti ya neler!