#6 Tolga Ciğerci

Eren,Bruma ve Tolga üçlüsü bizi bu sene şampiyon yapar.Daha De Jong,Podolski,Cavanda,Serdar katılmadı takıma kimbilir neler yapacağız.Serdardan umudum yok ama diğerleri form tutarsa ligde beşiktaşı donumuzda sallarız.

iste futbolu bilen biri

Tam ihtiyacımız olan oyuncu mümkün oldukça basit oynamalı her zaman. Teknik değil gerek de yok zaten, görevini fazlasıyla yapıyor o yeter.

Eksik yönleri var ama potansiyel olarak gayet iyi üstesinden gelir bunun. Yanına iyi bir orta saha oyuncusu almak lazım ama

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren,Bruma ve Tolga üçlüsü bizi bu sene şampiyon yapar.Daha De Jong,Podolski,Cavanda,Serdar katılmadı takıma kimbilir neler yapacağız.Serdardan umudum yok ama diğerleri form tutarsa ligde beşiktaşı donumuzda sallarız.

Uzun zamandır GSC'de okuduğum futbol aklı içeren ve mantık kokan nadir postlardan biri.

Katkı için teşekkürler.

Hayırlı forumlar.

yanına Badou Ndiaye ya da o tarz biri alınmalı..ön liberolu plandan vazgeçip 2 b2b oyuncu ile oynamalıyız Tolga beklenti çıtalarını kırdı

Lütfen konuyu kilitleyelim forumumuz da oldukça fazla cenabet arkadaşımız var nazar değdireceğiz.

yanına Badou Ndiaye ya da o tarz biri alınmalı..ön liberolu plandan vazgeçip 2 b2b oyuncu ile oynamalıyız Tolga beklenti çıtalarını kırdı

Aynen benim dusuncem. 2 b2b orta sahasi artik modern futbol. Artik sdadece defansif isler yapayim , arkada bekleyeyim olayi olmaz. Bakalim fit bir dejon neler yapacak

Kene gibi yapistigi zaman birakmiyor

Ayni zamanda kesici ve pasör

Allah nazarlardan saklasın...Mücadelesi çok övülmüş ama sadece o yönünü öne çıkarmakla biraz haksızlık ediliyor; fizik güç ve devamlılığının yanısıra beklenmedik derecede soğukkanlı ve olgun bir orta saha oyuncusu profili sergiliyor. Mücadelenin dozunu iyi ayarlayıp fazla faul yapmadığı gibi topu da yüksek bir yüzdeyle olumlu kullanabiliyor. Şut denemelerinin şu ana kadar olumsuz olması çok önemli değil, sergilediği diğer meziyetler şut atmasından daha önemli, kaldı ki iyi şutlar atabilen bir futbolcu olduğu bilinen bir şey, takım oyunu oturdukça daha doğru tercihlerle goller atmasını da bekliyorum...

Gerektiğinde DMC pozisyonunda da layıkıyla oynayabilecek iyi bir merkez orta saha oyuncusu kazanmış olduk, çok şükür. Böyle devam et yeni aslanımız...

biliyordum be Almanya'da yüksek kondisyon ve disiplinle yetiştiğini. Helal olsun aslanım sana.

Almanya futbol eğitimi aldığı çok belli tipik alman! Asla pes etme 90 dakika mücadele et bu disiplini benimsemiş tolga hakkındaki soru işaretlerini çabuk sildi ofansif yönü de kuvvetli olsa koy bayern orta sahasına!!

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım yapısında dribbling özelliğini geliştirmesi şart. Makine gibi oynuyor ama hücum katkısı olmadan bizim seviyemizde oynaması mümkün değil.

Enerjisini ekonomik kullanabilse hücuma da katki verebilir. Orta saha'da tek basina defans yaptigindan bu konuda zorlaniyor dogal sekilde. De Jong rahatlatabilir kendisini.

Tolga cünkü Hertha Berlin'de de fazla hücum'a top cikariyordu.

Hücumsal katkısı yeterli değil fakat takım defansına ve geriden top çıkarma hususunda oldukça rahatlattı bizi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt