#6 Tolga Ciğerci

Maçkolikten istatistiklere baktım , top kapma ve pas yapma konusunda tüm oyunculara fark atmış ligde . Arada çok saçma paslar atsa da adam şu 4 hafta başka bir boyutta oynadı , 2 gol yememizin ana nedenlerinden biri yoksa daha çok yerdik . İlla ki bu performansını düşecek ya da sakatlık olacak ki buna meğilli biri malesef o zaman bizim oyunumuz için de sıkıntı olur . Eren ile Tolga gerçekten 4 hafta adına konuşuyorum en önemli 2 isim konumunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

tolga ciğerci rizespor maçı pas analizi

CsoIxqcWgAAAue_.jpg

Takım top kaybettiği zaman arkadakilere direktif vermesi ve açık yerleri göstermesi takdir edilesi

Adam savunma performansında öyle bir yardırıyor ki ,bazen dikine top yaparken veya şut çekerken enerjisinin o anlık kalmadığını görüyoruz.Performansı,enerjisi nazar değmesin harika,onu geride tutup selçuk inanın biraz daha önde oynaması lazım.
Zamanla herhalde enerjisini oyun içinde hem defansa hem ofansa daha seviyeli bir şekilde yayacaktır.

Yanına fit Melo ya da Hamit'in 14/15 de bir süre MC oynadığı zamandaki gibi biri olsa derbi deplasmanları hariç pozisyon vermeyiz

Adamsın adam tolga yav birde aynı kendisi gibi alman futbolundan yetişmiş ofansı aşırı iyi bir orta saha lazım takımımıza dikkat edin hangi ırktan olduğunun bir önemi yok alman disiplini ve eğitimi almış olsun yeterli

Sneijder ve selcuk tempolu oynamadigi sürece tolga'ya fazla yük binecek

10 ikili mücadelenin 8'inde başarılı,1'inde başarısız olup 1'inde de faul yapmış.:005::005:Takımımızda mücadele eden diğer 10 kişinin(Muslera hariç) kazandığı ikili mücadele sayısı 10.

J3ZBpW.png

Topla Buluşma 140 (1.)
Pas Sayısı 122(1.)
Pas isabeti %90 (4.)
Kilit Pas 1 (3.)
Top Kapma 8 (1.)
İkili Mücadele Kazanma 12 (1.)

fft99_mf6147602.Jpeg

Araba sürerken yapıyor yanlış görmediysem.Çarpacak bir yere sonra uğraş dur.

Pas organizasyonunda kilit rolde. Yanındakileri rahatlatıyor. Bunun yanında, tek pasla orta sahada 3-4 rakip oyuncuyu aynı anda oyundan düşürecek pasları da deniyor. Orta sahamızdaki en önemli eksiklikti bu, mücadele gücüyle birlikte. İkili mücadele kazanmada ve top kapmada bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum ama, o sürpriz oldu benim adıma. Sağlıklı bir sezon geçirmesi dileğiyle, umarım böyle devam eder. :ka21:

Geri
Üst Alt