#6 Tolga Ciğerci

o şutların kaleyi bulsun artık lan

Kendisi Almancı olduğu için başarısız olur diyordum ancak yanılmışım, Tolga diğer Almancılardan çok farklı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolga okadar sakatlanmasaydi Türkiyeye nah gelirdi, yine tekrarlayim bunu. Normalde Gladbachta yada Wolfsburgta ilk 11 oynayacakken (hele hele Gladbachta) bir an kendisini hertha da buldu. Orda bile iyi oynaren sakatliklar pesini birakmadi . Insallah bizde olmaz.

Cok iyi, ama daha düsük bir maasa getirme imkani vardi. Ha simdi bizim takimda kimler ne maas aliyor derseniz, hak ediyor simdilik tabi.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Muhteşem oynuyor gerçekten helal olsun aslanım.

Devam et. Bu aksam güveniyorum sana

yüce jesus gibi oynadı devam aslan :ka21:

yılın transferi fbliler bile yalıyor adamı

Çok ama çok iyi şutlarini saymazsak ama yazık günah arkadaş bunuda. Tek başına savaşıyor merkezde rakipler ile. Kızımız Selçuk izliyor tabiki

Büyük bir zevkle izliyorum.

Aferin.. Geldiğinde kızdık ama utandırdın, devam et aslan..

ilk yarıdaki oyunun gizli mimarlarından

resmen selçuk yerine 2 kişilik oynadı orta sahada.

Takımdaki çöplere sövecez diye Aslan parçasını unuttuk , resmen 2 kişilik oynuyor

yanına de jong geldiği zaman çok rahatlayacaz

Bak güzel kardeşim, antreman bitecek, sen 2 saat daha kalıp şut çalışacaksın, şutunu geliştireceksin.

Adam tek basina orta sahayi ayakta tutuyor. Selcuk yardimci olacagina daha cok engel oluyor Tolga'ya.

iyi oynadi ama tehlikeli bölgede riskli oynamamali 2-3 kez terletti

Maç başında tek başına ne kadar mücadele edecek göreceğiz, büyük ihtimalle ortasaha hakimiyeti bjkde olur demiştim ama helal olsun adama tek başına Gökhan ve Atiba gibi iki azmanı yedi.

Bu sakatlanırsa kapatın kepenkleri

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt