#6 Tolga Ciğerci

Aslanım benim. Alındığı gün bi ben sevindiydim. Şükürler olsun.

heryere yetişmeye çalışıyor. onu izlerken ben yoruluyorum. yanına iyi bir ortasaha gelse çok farkeder takımın rengi.

Nazar degdirmeyin ..

Sneijder ile beraber sut calisin antrenmandan sonra

CtJJjpqXgAAKKOk.jpg

14 km koşuyordu hani :) şaka bir yana takımın en çok mücadele eden adamı. Selçuk da iyi yaklaşmış tebrikler.

Şut ve bazen pas olarak çok kötü olsa da Harika bir defans ve kademe anlayışı var . Özelikle geri dönüşlerde hep bu adam var , topu kaptırıyor x kişi ama bakıyorsun Tolga adamın dibine gelmiş. Bazen beklenmedik amatörce şeyler yapsa da şu takımın bu halde olmasının Eren ve bruma ile birikte temel taşları

Sent from my iPhone using Tapatalk

14 KM muhabettine de bir aciklik getirelim. Bundesliga´dan bundan bir iki sezon önce 14 KM kostu bir macta bundesligada o sezonun en yüksek rakamiydi. Genellik ile de bundesliganin en cok kosan oyuncularin baslarinda yer almistir. Her mac 14 km kosacak topcu tanimiyorum.

Insallah şımarmazsın yoluna bakarsın her zaman.Cok sovmustum alindiginda ama karakterli cocuk cikti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 KM muhabettine de bir aciklik getirelim. Bundesliga´dan bundan bir iki sezon önce 14 KM kostu bir macta bundesligada o sezonun en yüksek rakamiydi. Genellik ile de bundesliganin en cok kosan oyuncularin baslarinda yer almistir. Her mac 14 km kosacak topcu tanimiyorum.

alınmadan önce bu çocuk 13-14 km koşuyor diye beyanatlar vardı. ona ithafen yazıyorum bunu. yoksa çok memnunum kendisinden. inşallah böyle devam eder.

alınmadan önce bu çocuk 13-14 km koşuyor diye beyanatlar vardı. ona ithafen yazıyorum bunu. yoksa çok memnunum kendisinden. inşallah böyle devam eder.

Adam habire 12+ kosuyor. Birkere 13e gelmisti diye biliyorum. Birakta nefes alsin öldürcez hepberaber yahu :D . Yanina Melo ne iyi giderdi be .. De Jong hazir olsa artik

Acayip sempatik biri ya :D

Ahmet Cakar ve Sinan Engin için canli yayinda kim onlar tanimiyorum dedi :D

Üstüne kendimizi daha iyi konsantrasyon edecegiz demesi var sahane :D

Neyi konsantrasyon ediyon arkadas :D

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu adamdan birtane daha alınsa ligi domine ederler 2 kişi

Allah aşkına sut çalış be adam.
İnanılmaz bir oyuncu olur o zaman işte.
Şuan bile fazlasıyla tatmin ediyor o zaman neler olur neler.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde daha önce 12.5km koşan oyuncu hatırlamıyorum.
Bosta kosmuyor her işi mantıklı.
Helal olsun aynen devam allasen sen bozulma. Ayarimiz o zaman harbi kacar.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt