#6 Tolga Ciğerci

Linderoth hakkında aklimda kalan tek şey sakatlıkları.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar kosuyormuydu o yav
Geçmiş zaman o kadar hafıza yok bende.
Nasi oynuyordu onu bile net hatirlamiyorum

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geldiğinde zaten bu özelliğiyle övülüyordu 15 km koşmuştu bir milli maçta o ünvanla gelmişti. Çıktığı ilk resmi maçta 12 küsür koşmuştu diye hatırlıyorum ilk ve son koşuşuydu zaten :D

Felipe Melo´nun bile ciddi tempo eksikligi vardi, gömülüyordu stoperler arasina. Tolga Cigerci gelince defansif anlamda tek basina is yapabilecegini düsünmüyorduk. Ama simdiye kadar hem Selcuk hemde Sneijder´i tasiyor, tasiyabilidigi kadar. Temposuz bir oyuncu olsa orada, Galatasaray yine kopuk kopuk oynar asiri derecede, ve o oyuncu stoperler arasina gömülür. Melo bile nekadar iyi olsa da, cikamiyordu stoperlerden. Tolga hem ikili mücadele kazaniyor, hem top kesiyor, hem top caliyor, hemde bos olan alanlara hareket edip, pas istasyonlari olusturuyor. Top kaybedilince 30-40 Metre geriye kosmakdan yilmiyor adam.
Su an takimda en kilit oyuncu Tolga... Tolga sakatlanirsa, oynadigimiz oyun büyük ölcüde cöker.

Son düzenleme:
linderoth super topcuyu yaw
ama sakat adami alip bir nevi ayagimizi silahnan yaraladik

Herif arı gibi.Kontraya çıktık bi pozizyonda,topu kaptırdık carole hücümda kaldı.Biz 4 e 3 yakalandık.Ama oda ne Tolga ışık hızıyla oraya koştu apaçi Q7 yi durdurdu.Daha bunun gibi çok pozizyonda atakları tek başına engelledi.Yanındaki karı kılıklı izlemekle yetindi her zamanki gibi.Helal olsun bu çocuga.Gerçekten ilaç oldu bize.

Acikcasi kim önderdiyse, kim güvenip aldirdiysa helal olsun.

Müthis oynuyor müthis. Attigi paslar, baski yediginde sergiledigi rahat tavir, mücadelesi, kosmasi vs.

OLaganüstü müthis bir transfer. Allah nazardan saklasin.

Tam aradığımız adam. Yanına da onun ayarında sağlam bir yabancı alınıp etkisiz eleman kesilirse, gercekten düze çıkar takım.

Tolga'nın yanına çok koşan tekniği yüksek bir oyuncu alınmalı...Kerem Demirbay'ı çok merak ediyorum 1.7'ye Hoffenheim'e gitti...daha iyi için Charles Aranguiz...(muazzam topçu) daha çok koşup topu dikine hızlı dolaştıran bir orta saha lazım...eğer Tolga ile bu tarz bir ikili yaratabilirsek inanılmaz oyunlar izleriz

Tolga'nın yanına çok koşan tekniği yüksek bir oyuncu alınmalı...Kerem Demirbay'ı çok merak ediyorum 1.7'ye Hoffenheim'e gitti...daha iyi için Charles Aranguiz...(muazzam topçu) daha çok koşup topu dikine hızlı dolaştıran bir orta saha lazım...eğer Tolga ile bu tarz bir ikili yaratabilirsek inanılmaz oyunlar izleriz

Charles Aranguiz mükemmel gerçekten renktaş ama leverkusen'de bu kadar düzenli oynuyan bir orta sahayı kolay kolay bırakmazlar parasını versen bile

Geri
Üst Alt