#6 Tolga Ciğerci

Bence Ekici performans verir, şampiyonluğa oynayacak ve yanındaki oyuncular daha kaliteli olacak. Bu onun meziyetlerini daha fazla ortaya çıkarmasına sebebiyet verir illa. Tadic'in filan bize gelme treni kaçtı belki Twente'deyken olurdu ancak. Bu Badou niyeyse benim dikkatimi çekmedi ama herkes tarafından pek isteniyor Donk v2 olma olasılığı nedir acaba ?

Çok uzun süre ben de Badou konusunda kararsızdım ama bu seneki performansını takip ettim ve baya iyi. Ben Ekici'nin Selçuk'dan daha silik bir tip olduğunu düşünüyorum. Yani bizde 10 numara oynamazsa kaybolup gider gibi.

Bence Ekici performans verir, şampiyonluğa oynayacak ve yanındaki oyuncular daha kaliteli olacak. Bu onun meziyetlerini daha fazla ortaya çıkarmasına sebebiyet verir illa. Tadic'in filan bize gelme treni kaçtı belki Twente'deyken olurdu ancak. Bu Badou niyeyse benim dikkatimi çekmedi ama herkes tarafından pek isteniyor Donk v2 olma olasılığı nedir acaba ?

Reis inan 0 a yakın ben bu adam hayranlığına iki yıldır Osmanlıspor maçlarını izliyorum topu kapan bu atağa çıkaran bu pas merkezi olan adam eksilten hızlı dribling yapan bu üstüne golcü ve ikili mücadelelerin hemen hepsini kazanıyor özellikle bizim maçlardaki performansları ortada geçen sene Bjk'ye karşıdamüthiş oynamıştı yani öyle vasat adadolu topçusu değil

Çok uzun süre ben de Badou konusunda kararsızdım ama bu seneki performansını takip ettim ve baya iyi. Ben Ekici'nin Selçuk'dan daha silik bir tip olduğunu düşünüyorum. Yani bizde 10 numara oynamazsa kaybolup gider gibi.

Sonuna kadar katılıyorum sana Halit en fazla üç kulvarda oynarken rotasyonda sürekli kullanım için iyi olur topun bizde kalmasını sağlar filan ama bizim takımın 10 numarası olabilir mi o sevide mi düşünmek lazım olabilir belki

Aslında yasini gönderip robben'i alacaksın hem sinan da kendine mentör bulmuş olur.Bruma'ya yetişebilecek bir kanat oyuncumuz daha olur.

ilac gibi birsey olur

Bir konuda fikrini almak istiyorum reis Omar Abdulrahman'ı biliyor musun

Tolga-Badou gibi iki mücadeleci orta sahanın önüne Omar Abdulrahman gibi bir pas ve asist canavarını koysak

Tolga------Badou Ndiaye
---Omar Abdulrahman---
Orta sahası hakkında ne düşünürsün

Bir konuda fikrini almak istiyorum reis Omar Abdulrahman'ı biliyor musun

Tolga-Badou gibi iki mücadeleci orta sahanın önüne Omar Abdulrahman gibi bir pas ve asist canavarını koysak

Tolga------Badou Ndiaye
---Omar Abdulrahman---
Orta sahası hakkında ne düşünürsün

MANYAK olur

Omar abdulrahman tamamen youtube topçusu, bizde başarılı olacağını sanmıyorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin ilk 5 haftasında en çok mesafe kateden futbolcular;
31-20e3.png
Tolga Ciğerci: 11.961
32-20e3.png
Ceyhun Gülselam: 11.714
33-20e3.png
Poko: 11.565

(Lig TV)

Tolga olağanüstü bir durumda şuan. Geldiği zaman iyi olacağını biliyordum ama dahada fazlasını veriyor. Yüzde yüzünü veriyor.

Şut olayını halledersek tamamdır.

Tolga Melo'ya kıyasla defansif açıdan (hava topları hakimiyeti dışında) çok çok daha iyi durumda. Yanında Sneijder ve Selçuk yerine daha genç B2B oyuncuları olsa keşke.

melonun açık ara en sevdiğim yönüydü

hatta bjkli arkadaşım meloya hayranlık duyardı sırf bu paslardan dolayı. tabi o zaman onlarda veli necip felan oynuyodu orta sahada

Gerçekten inanılmaz bir artı bu mesela biz ataktayken hep sol tarafa oyun sıkışıyor bir anda sağa uzun mesafeli bir Diagonal Pas sağda Poldi Cavanda iş yapar ama böyle dar alanda kısa paslarla oyunu sürekli sol tarafa yıkarak çok zor Bruma'yı iki kişi tutsa s*çtık varya ne atak yapabiliriz ne birşey

Bu adamı izlemek istiyorum lan. Bir an önce pazar günü gelsin. Bu sene çok umutluyum. Özellikle Tolgadan

bu arada Yann M'Vila devre arası serbest ilginç ikili olabilirler

Geri
Üst Alt