#6 Tolga Ciğerci

şansa felan değil adam bildiği iyi futbolcu

hani 35 yaşına gelip son 10 dk oyuna girse de yeteneğiyle takımı coşturan oyuncular olur ya bu cocuk yaşlanınca bunlardan olacak çünkü fizik bitse de yetenek kalıyor. tebrikler.

2 tane uzun pası vardı güzeldi

yavaş yavaş inşallah

Sakatlanırsa boku yeriz , açık ve net.

ilk yarı biraz bocaladı takım oyundan düştü. Üzerindeki yük çok fazla yanındaki karı kılıklının acil def olması lazım.

böyle oynamaya devam ederse bizi tek başına şampiyon yapabilir o kadar açık ve net.

Tolganin sutlari aslinda iyidi anlamadim gitti . Bu sene Sneijderdede var bu problem. Bence hayvan gibi kosmaktan yoruluyor sut cekerken (selcugun yüzünden)

Gittikçe daha da iyi oluyor, şu şutlara da bir ayar çekse iyi olacak.

Tolga Ciğerci'nin bugünkü performansı

Rakip yarı sahada pas isabeti: %88

Kazandığı ikili mücadele: 8

Kilit pas: 2

Top kapma hamlesi: 5

Bugün gerçekten muhteşem oynadı. Bu çocuk şiir yazıyor adeta. Müthiş.

Yann Mvila, Nampalys Mendy türevinden bir orta saha ile birlikte çok daha verimli oynayacağını düşünüyorum. Şu an adeta tek başına orta sahada oynuyor, kendi işinden ayrı Selçuk'un da arkasını topluyor. Allah korusun Tolga'nın sakatlanması bittiğimizin resmidir.

Üstüne cok yük biniyor Selcuk'un pasifligi sayesinde. Resmen tek basina orta sahayi tasiyor cocuk.

İlk yarı iyi değildi ama ikinci yarı müthiş oynadı. Belki de bu sene ki bile en iyisi olabilir.

Oyun içi disiplini konusunda eksiği var ama bu karakteri biraz da. Kafasına takan bir oyuncu olmaması baskı altında saçmalama ihtimalini de azaltıyor.

İkinci yarı bence maçın kahramanıdır. Hep doğru yerde durdu, çok ısırdı.

Yani bilmiyorum ama yerine çok daha isimli birini alsaydık bence buna yakın bir performans bile sergileyemezdi adam bildiğimiz akıyor yani. Bruma'ya verdiği pas çok klastı, şutlarını düşününce.

Geçen sene tolga olsaydı bu saçlar bu kadar beyazlamazdı koçum benim devam böyle

Melodan 40 kat iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son yıllarda gelipte takıma bu kadar katkı yapan olmadı...

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt