#6 Tolga Ciğerci

Bunun bir menajeri vardi hani aciklama yapmisti Tolga'yi 15 Milyona mi ne satarim düzenli oynasin yeter demisti.

Yine yanıltmadı ve leş ötesi bir performans sergiledi.

Hiç bi işe yaramıyorm.
Rakibe gölge pres bile yapmayı beceremiyor.
Yine gurbetçi yine kazık.

SARI-KIRMIZI!

Cirkin suratini senin, selcuk les.. sen selcuktan daha les. Neymis adamda kondisyon varmis, sokmusum oyle kondisyona gereksiz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya arkadaş herif kaç aydır oynamıyor çat diye 11 çıktı üstüne bütün takım kötü oynadı ihaleyi bu herife yıktılar. Yemin ediyorum 2.yarı götünü yırtan tek adam Tolga'ydı geldi mi koşu istatistikleri bilmiyorum, adam her topa bastı, dikine oynamaya çalıştı. Oynayamadı batırdı ama çalıştı aldığını yana ya da geriye vermedi. Geride kalan Linnes ve Bruma harici bütün oyuncular hem bok gibi oynadılar hem de sorumluluk almaya çalışmadılar bile. Şu maç başlığındaki yorumlara vallahi gülüyorum. Tolga'nın direk oynaması gerekiyor sürekli, De Jong sıfırdı bugün hiç yardım etmedi. Herif 50 km koşmuştur ortada.

Ya arkadaş herif kaç aydır oynamıyor çat diye 11 çıktı üstüne bütün takım kötü oynadı ihaleyi bu herife yıktılar. Yemin ediyorum 2.yarı götünü yırtan tek adam Tolga'ydı geldi mi koşu istatistikleri bilmiyorum, adam her topa bastı, dikine oynamaya çalıştı. Oynayamadı batırdı ama çalıştı aldığını yana ya da geriye vermedi. Geride kalan Linnes ve Bruma harici bütün oyuncular hem bok gibi oynadılar hem de sorumluluk almaya çalışmadılar bile. Şu maç başlığındaki yorumlara vallahi gülüyorum. Tolga'nın direk oynaması gerekiyor sürekli, De Jong sıfırdı bugün hiç yardım etmedi. Herif 50 km koşmuştur ortada.

Bence herkes skor odaklı yorum yapıyor. Tolga sene başı neyse, yine o. Belki maç eksikliği nedeniyle biraz daha fazla pas hatası yapmıştır veya daha az topla buluşmuştur o da normal. Tolga mücadeleci, FM tabiriyle 'ball winning midfielder' denen oyuncu tipi. Yanında oynayan De Jong da top kullanma konusunda kısır. Bu takımın orta sahasına yaratıcılığı yüksek, pasör bir adam şart. Selçuk'un 26-27 yaşlarındaki muadili bir adam lazım. Yoksa bu iki oyuncuda ben bir sıkıntı göremiyorum. Bu oyun şablonunda yapabilecekleri maksimum budur yani.

aklıbaşında düzgün bir yorum.şuku artı sucuk ekmek(mangal sucuk extra acılı)

tolganın 10 tane ileriye top atıp kaybetme denemesini leşçukun 100 tane yan pas geri pasına tercih ederim.10 taneden biri tutsa pozisyon olabilir.leşçukun 100 pasından iyidir o da.yanpas geri pas sonrasında zaten musleraya geliyor top o da topu dikiyor rakip alıyor.

Koşuyor işte başka numarası yok.

{taptap}

başımızda adam gibi teknik direktör olsa
ikinci yarı başında hakan balta denen dedeyı çıkarıp josueyi alır de jongu stopere yollardı
kazanmak zorunda olduğun sonrasında 2-0 geriye düştüğün maçta tolga-de jong oynadı adam nerdeyse 70 dk filan..
bu tolga iyi adam çok kötü 2-3 tane top kaybı yaptı amatörce hatalardı kabul ama adam bastı koştu mücadele etti..3aydır maç yapmıyor maç eksikliğini kapatınca o bariz hatalarını hiç yapmaz yada aza indirir..selçuku isteriz tolgayı istemeyiz diyenler balık hafızalılardır sadece

Tolga - De Jong oynatıyorsan önlerinde mutlaka yaratıcı bir orta saha oyuncusu oynatacaksın, bu şekilde yandan yemiş 4-4-2 ya da 4-6-0 gibi bi sistemde böyle bir orta saha tandemi ile bu takımın kaleye gidemeyeceği kabak gibi ortadaydı. Ama maç öncesi kadroyu beğene beğene bitiremeyenler şimdi tek tek her oyuncuya sallıyor, yani hakikaten ilginç bir kafa yaşanıyor burda çözemiyorum.

Geri
Üst Alt