#6 Tolga Ciğerci

Anadolu takimimiyiz biz kosmak ile ovunecegiz ,kosudan ziyade skor ureteceksin bu macta,biz ise kaleye bile gidemedik ortadaki iki ozurlu yuzunden ,siddetle kazanman gereken macta 3 ay oynamayan Tolga ile niye basliyorsun sonradan alirsin oyunu kontrol etmek icin, Wesley zaten yok basla Josue ile topu kanatlara bile indiremedik abv boyle isin.

Tolga'lik bi durum yok 3 Aydir oynamiyor adam

Muslera ile birlikte en son elestirilecek isim tolga

oynatmayin sunu kütük tam ne bir pasi var öne birsey her oynadigi mac böyle sIkIntI cekiyoruz.

Her şeyi anlarım da, Podolski varken frikigi neden bu kullanıyor? Onunde hiçbir oyuncu olmasa kale de boş olsa yine kaleyi tuttaramayacak adama frikik kullandırıyoruz.

Bakın beyler bu adam Khedira ve müthiş bir koşan basan süpürücü
Sen bu adamdan Modric olmasını bekliyorsan çok beklersin..
Bu ayrımı yapın ona göre değerlendirin..
Adam sahada basmadık yer bırakmadı ayıptır ya..

Ya arkadaş herif kaç aydır oynamıyor çat diye 11 çıktı üstüne bütün takım kötü oynadı ihaleyi bu herife yıktılar. Yemin ediyorum 2.yarı götünü yırtan tek adam Tolga'ydı geldi mi koşu istatistikleri bilmiyorum, adam her topa bastı, dikine oynamaya çalıştı. Oynayamadı batırdı ama çalıştı aldığını yana ya da geriye vermedi. Geride kalan Linnes ve Bruma harici bütün oyuncular hem bok gibi oynadılar hem de sorumluluk almaya çalışmadılar bile. Şu maç başlığındaki yorumlara vallahi gülüyorum. Tolga'nın direk oynaması gerekiyor sürekli, De Jong sıfırdı bugün hiç yardım etmedi. Herif 50 km koşmuştur ortada.

Iste onlar dolayi Selcuk daha cok oynar sabri daha cok oynar. Linnesi isliklayanlar, Linnes linnes diye sulaniyor

Tolga ve De Jong ikilisi karı Selçuk'tan kat kat iyi. İkiside daha mücadeleci, topu daha iyi kullanıyorlar ve ileri oynama eğilimindeler.

Sokayım koşmasına yan pas bile veremiyor gelmiş frikik atıyor godoş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topun başında okadar adam var ulan sabri vursun şu tolga vurmasın dedim geldiler bu adama kullandırdılar yav

Göğsüyle rakibe top indiren adamı yermenin nesi komik anlamak zor. 3 ay top oynamasın, profesyonel futbolcu değil mi bu arkadaş ? Amatör hatalarının sayısı 13.3km lik koşu mesafesinin önüne geçti çok. Birkaç maç daha böyle olursa takımdan kovulmalı. Menajeriı ve yıllık 2m euro ile birlikte

ancak de jongun yerine oynar sakatlandigi zaman.
8 noluk görevi üstlenemez !

Yanına koyun bir Tugay Kerimoğlu mest etsin sizi ne top süpürüyor diye..
Oda yönetimin işi bir ofansif merkez oyuncusu bulacaksın..

Uzun aradan sonra ilk kez oynadı

Biraz sabır

Tipi ofside zaten hanzo kılıklı herif ne tekniği bekleyecen ki bu adamdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asıl sorgulanması gereken bu adam 3 aydır oynamıyor sahada ki herkesten diri!
Bunu konuşmak gerek..

Geri
Üst Alt