#6 Tolga Ciğerci

kötü diyemem çünkü çok koştu iyi diyemem çünkü olumlu bir hareketi yoktu.

Bunu bir maçta anlamak kolay değil. Belki gerçekten de iyi olacak.
Anlarsın kardeş adam tek başına orta sahada oynadı ve ilk maçına rağmen sakindi. Attığı penaltıyı söylemiyorum bile. Alman altyapısı almış Olcay ve tolgay in ilah olduğu ligde yildiz olur Tolga.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservis arti kendi aldigi para bu futbolcu icin cok fazlaydi , ve taraftar hep bunu görecek elestiri yapacak , bana göre 2 milyon kazanacak bir futbolcu degil lesh selcuku ama yedek birakabilir bu ikili beraber oynarsa cok kötü olur

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Selçuk'un yanına olacak futbolcu değil.

Düz bir adam. İlk yarı çok dağınık ve kötüydü ikinci yarı biraz daha toparladı.

Aradığımız oyuncu değil ve aldığı ücret en az %50 fazla.

Bu adam biraz kondisyon yükseltsin, takıma alışsın, antremanda 2 pas yapsın takımla.Cidden iyi oynar, bugün ileriye prese gitti, geride birşeyler yapmaya çalıştı.

ne bekliyordunuz ki gol mu atsın assist mi yapsın. yanında ölü selcuk varken iyi bile denilebilir.

İlk maçtan pek bir şey söylenemez ama en az Dzemali kadar düz bir futbolcu.

top hep rakipte kaldı.bunun sorumlusu tolga ve selçuktur.2 sinin de ilk 11 de işi yok bencee.selçukta miladını doldurdu artık..tolga da top kullanma becerisine sahip degil..meloyu izleyen taraftar tolgayı asla begenmez.oyunu çift taraftarlı oynayacak yetenegı yok.buyuk takımda sadece koşmakta yetmez.

Peşin hükümlü olmamak lazım, biraz zaman geçtikten sonra faydalı olacağını düşünüyorum. 2 milyon euro değil de 1.2 falan alaydı iyiydi ama.

Tapatalk

İyi yedek ama 3 bonservis 2 yıllık fazla.

13925194_1231170920274934_6406212987782680463_n.jpg

Geri
Üst Alt