#6 Tolga Ciğerci

selcuka ragmen iyi oynadi bence. adam selcuk'un 120 dakka izlerek gecirdigi macta at gibi kostu, her topa girmek zorunda kaldi

Henüz değerlendirmek için erken ama kadroda bulunanlar arasında en dinamik olanı diyebiliriz

Mücadeleci ve çok koşan bir oyuncu. Fayda sağlayacak gibi duruyor.

Orta sahada Selcuk-Tolga ikilisi ile basarili olma ihtimalimiz düsük bence.

Bu kadar maliyetli bir adami aldiktan sonra baska da bir ön libero alacaklarini sanmiyorum ben acikcasi, alirlarsa da bu isim Tolga'dan daha "kötü" olur.

Selçuk'la yan yana değilde daha çok onun yedeği olur yoksa orta alan yine çok yumuşak kalıyor. Bu adamların yanına gerçek önlibero şart..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kosuyor tempolu falan da gereksiz pas hatalari yapiyor

Buna güvenerek yola cikmak yanlis,ön libero lazim

hertha taraftari üzgündü kontrati uzatilmadi diger. Tek problemi sakatlik iste. Yoksa dikine gitmegi mücadele etmeyi cok seven birisi

gayet iyiydi kötü yorum yapanlar futboldan anlamadığı kesin

Valla çok dikkatli izlemedim ara ara baktım ama orta sahadaki sorun hala devam ediyor. Tolga-Selçuk yan yana olmaz diye boşuna demiyoruz. Tek pas oynamaya çalışıyor o özelliğini sevdim

İlk maç itibarı ile beğenmedim.Hayalet casper gibiydi.Erken konuşmayı pek sevmem ama kazık yemişiz.

Genel olarak çok kopuktuk dolayısıyla ilk maçındaki bir adamı hemen kırbaçlamak olmaz. 5-10 maç izlemek lazım. 90dk'da karar vereceksek eğer Podolski ve Sneijder'in sözleşmelerini feshedip yollayalım.

ilk maçı,hazır değil...selçukta kız gibi oynadığı için tolgaya bişey diyemiyorum.

Geri
Üst Alt