#6 Tolga Ciğerci

ben ondan diyorum maçı canlı seyrettim, gayet iyi oynadı, selçuğun açıklarını çok kapattı, her yere koştu, inanılmaz katkısı olabilir bu sezon ve olacağını düşünüyorum

Aynen stad da izlemek çok ayrı. Biraz yorumları okuyayım dedim Linnes'e felan iyi demişler, Chedjou ile maçın en kötüsü.

işin garibi bu çocuk kendisi söyledi ben melo gibi önlibero filan degilim dedi ki degilde

ama fenerli medya ve yöneticiler önlibero diye yutturmaya calısıyorlar çocugun uzaktan yakından alakası yok önliberoyla

Aynen stad da izlemek çok ayrı. Biraz yorumları okuyayım dedim Linnes'e felan iyi demişler, Chedjou ile maçın en kötüsü.

ama çok kritik toplara müdahale etti, topu hücuma da iyi taşıdığını düşünüyorum, beşiktaş ordan yüklenince tabii afalladı

ama çok kritik toplara müdahale etti, topu hücuma da iyi taşıdığını düşünüyorum, beşiktaş ordan yüklenince tabii afalladı

Chedjou geldiğinden beri defans oyuncularımızı hiç beğenmiyorum, kendi berbat etrafındakileri rezil ediyor. Carole neyse ki bu defanstan anlamayan stopere uzak oynuyor yoksa onu da rezil edecek.

Maçın 3.dakikasında yaptıgı hareket güzeldi ama topla döndü ve pasını aktardı.

Duz topcunun otesinde yetenegi cok yetersiz, Galatasaray'in yedek kadrosunda bile yer almasi tartisilir

Yillik net 2 milyon eu alan bir yedek oyuncumuz daha oldu, hayirli olsun bu kulubun enayi yoneticilerine

Çoğu kişi kaşı gözüne bakıyor beğenmedikleri için tabi bu oyununa da yansıyor

Biz onlar gibi değiliz gayet iyidin tebrikler

Neyini begenmedınız gayet iyi oynadı

Ben begenmedim. Cop mu degil mi henuz karar veremem ancak Selcuk ile yanyana olmaz. Ikiside kagni gibi

bir hafta önce gelip bjk macında 120 dk oynadı.

selcuk'tan iyiydi.

genel olarak ortasahamız ağır kaldı. daha seri hamleler yapmamız gerekiyor. tabi bu artık selcuk ile mümkün degil.

ben genel olarak beğendim..bonservisi 1.5 yıllık maaşı da 1.5 olsa kimse ses etmezdi bu herife.. bence yeteneği olduğu kesin ama zamana ihtiyacı var..ağır sakatlık dönemi-antrenman eksiği-yeni ortam vs.. geçen yıl orta sahamız çok dingindi ..1 senedir ilk kez bu kadar koşan mücadele eden bir isim izledik..Tolga her türlü bilalden de rodriguezden de hamitten de çok daha faydalı olacak gibi görünüyor..Bizim orta sahda bu tip bir hamala ihtiyacımız var zaten takımın hücum yönü iyi bir şekilde gol atıyoruz

ben genel olarak beğendim..bonservisi 1.5 yıllık maaşı da 1.5 olsa kimse ses etmezdi bu herife.. bence yeteneği olduğu kesin ama zamana ihtiyacı var..ağır sakatlık dönemi-antrenman eksiği-yeni ortam vs.. geçen yıl orta sahamız çok dingindi ..1 senedir ilk kez bu kadar koşan mücadele eden bir isim izledik..Tolga her türlü bilalden de rodriguezden de hamitten de çok daha faydalı olacak gibi görünüyor..Bizim orta sahda bu tip bir hamala ihtiyacımız var zaten takımın hücum yönü iyi bir şekilde gol atıyoruz

sakatlanmaz ise iş yapar. yanına sağlam bir önlibero koysak ortasaha direnci bayagı artar.

selcuk'ta yedeği olur :)

7 8 maç sabretmek lazım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 8 maç sabretmek lazım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet biraz sabretmek lazım. Takıma ve takım arkadaslarına adaptasyon zaman alır. Lakin 1 mac bile fikir verdi. Çok koşan ama basit top kayıpları da yapan biri. Acıkcası bir star ışığı göremedim. Bekleyelim bakalım.

Geri
Üst Alt