Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Soyadı gibi ciğerli bi arkadaş gerçekten.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 kare 2 adam gibi adam!! katilcagini dusunuyorum bu postuma
Berlin aynı şartlarda uzatacaktı, yani 500.000€.herkes ücretlini fazla bulmuşta
almanya da 500 alıyormuş
biz 1 milyon versek uça uça gelirmiş
her oyuncunun kafasında bir hesabı var diarra ya 5 veerildi gelmedi kafasındaki rakama uymadı demekki
almanlar yeni sözleşme önerdi 1.200 aşağı fiyat vermemişlerdir maç başılarla 1.600 bulacaktı bu adamı 500-600 bin fazla vermeğin sürece nasıl ikna edeceksin
tolga sakatlık problemleri olmasa 10 milyonun altına alamayacağın bir oyuncu tolga riskli bir fırsat transferi sakatlık yaşamadığı sürece aldığı paranın kuruşuna kadar karşılığını verir
Berlin aynı şartlarda uzatacaktı, yani 500.000€.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Tamamen tahminlerden yürüyerek yok uzatsaydı şu kadar alırdı falan diye verilen paraları olumlu göstermemek lazım onu söylüyorum arkadaşa.kaşıma sende ya Can,insanların heveslerini kursaklarında bırakıyorsun![]()
Tamamen tahminlerden yürüyerek yok uzatsaydı şu kadar alırdı falan diye verilen paraları olumlu göstermemek lazım onu söylüyorum arkadaşa.
Kötü oyuncu değil ama bu verilen paraların hiç bir şekilde de savunulacak yanı yok. Rüzgâr esse sakatlanan adam umarım bizde dinç kalır da işimize yarar.
Ozan kesilmez. Terim'in şu an en torpilli adamı o. Inat etti bir kere.Adı üstünde hazırlık maçı oynuyoruz hala 11'de ozan-topal gibi pili bitik fatih terim torpilli adamlar oynuyor...Rusya maçında orta sahamızın ne kadar zayıf kaldığını bir kez daha gördük..Uamrım 2. hazırlık maçında ozan danasının yerine ciğersiz tolgamız görev alır
Oynamasın kurban oluyum Milli takımda. Selçuk milli takım olayları sonrası kendi yeteneklerini sorgulayıp hayvani bi özgüven düşüşü yaşamıştı Abdullah Avcı döneminde. Kurban oluyum tolgayı karıştırmayın lan kurban oluyum. Torpilin gırla döndüğü başında egoist paragöz bi herifin bulunduğu ortamda kendi bünyemizdeki yeteneği yedirmeyelim nolur yaa.
Tamamen tahminlerden yürüyerek yok uzatsaydı şu kadar alırdı falan diye verilen paraları olumlu göstermemek lazım onu söylüyorum arkadaşa.
Kötü oyuncu değil ama bu verilen paraların hiç bir şekilde de savunulacak yanı yok. Rüzgâr esse sakatlanan adam umarım bizde dinç kalır da işimize yarar.