#6 Tolga Ciğerci

Tolga aslinda iyi sut ceker. asiri yorgunluktan olabilir o berbat sutlar. bundesliga da zimba gibi cekiyordu arada. ileriki maclarda gosterir muhakkak.

Tolganin uzaktan sutlari topal dan iyidir benim bildiğim.
Bu çocuk çok şaşırttı beni valla böyle performans beklemiyordum valla helal olsun aslanıma

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ya Kayseri kapanan takımmışta şu istatistik Kayseri gibi kapanan takım için çok normalmişte , kilit pasları etkisizmiş ya da rakip karşılıyomuşta. Ya harbi bırakın bu ayakları , yönetime maliyeti üzerinden sallıcam diye ne hallere düştünüz.

Birincisi kurduğun şu kadro karşısında bu ligte fb bjk hariç belki osmanlı konya kapanmadan oynayabilir anca CL mi oynuyosun?

İkincisi bu adam çok önemli kontralarla birlikte ceza sahasına cok yakın yerlerde çok kritik toplar kazandırıyor üç maçtır ve Sneijderin Selçukun hatta Josuenin kilit pas atamadığı yerde Tolganın paslarının yarısı başarısız olsa bile başarılıdır.Brumadan başka dikine deneyen tek adam ki adam 12 km koşup rakipi sürekli fiziksel mücadeleyle bozan bi adam kaçıp saklanan değil. Yani atağı bekleyip pas denemiyor algı yaratmayı bırakın artık.

Şu Tolganın 4 maçtaki performansını geri dönüp Melo verse ya da şuan De Jong kral yaparsınız Barış Özbek değil

Sahanın her yerinde adam orta sahayı tek başına taşıyor. King Kong lazım yanına acilen.

Tam bir panzer. Allah nazardan korusun.

Adam efsane oynuyor. Mücadelesi ve hırsı beni yanıltmadı ama, bu kadar da yırtınacağını düşünmüyordum be abi. Helal olsun. Şu an için tek eleştirisi, dikine attığı toplardaki pas şiddeti ve tercihi.

mücadele ve top kazanmada basarılı.

bazen kritik pas hataları yapıyor, onları azaltmaya calısacak artık.

takıma alıstıkca ve tempo tuttukca gol ve asist olarakta katkı sağlamaya baslayabilir.

İlk geldiği zaman balon bir transfer gözüyle bakıyordum ama adam harbi gözümüze batıyor. sakatlıksız bir şekilde bu çıkışını sürdürür inş.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

:love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:

Görmek istedigimiz fiziksel kapasite, ve mücadele. Tolga Cigerci sahanin her yerinde, herzaman top almaya, top vermeye hazir. Pes etmiyor, yilmiyor. Her topun pesinden gitmesini biliyor. Kim izlediyse, gözlerine saglik, diyelim. Tolga´ya fizik olarak yakin, en az bir oyuncu daha orta sahanin merkezine lazim.

Daha önce demiştik Almanya 2. hatta 3. liginden gelip Türkiye de kral adamlar var bu adam net ligi domine eder.

gelir gelmez efsane oyun oynacak dedigi icin mutluyum. Kontratini uzatin birsey yapin o 8 mio opsyonu kalksin

Tolga Ciğerci, 14 ikili mücadelenin 12'sini kazandı, 8 top çaldı; %90,2 başarı oranıyla 110 pas yapıp en çok isabetli pas yapan isim oldu.

BU NE ABI

gelir gelmez efsane oyun oynacak dedigi icin mutluyum. Kontratini uzatin birsey yapin o 8 mio opsyonu kalksin

Tolga Ciğerci, 14 ikili mücadelenin 12'sini kazandı, 8 top çaldı; %90,2 başarı oranıyla 110 pas yapıp en çok isabetli pas yapan isim oldu.

BU NE ABI

berlin 8 verse bile tolga gitmek istemedikten sonra gene bizde kalıyor.

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Geri
Üst Alt