#6 Tolga Ciğerci

Tolga gecen hafta sadece bjk orta sahasina tecavuz etmemis kaya cilingira da sokup cikartmis haha futbolcu yerine bile koymadi tolgayi lan sen kimsin atyapragi

Ben ilk yarıdaki Tolga'yı beğenmedim. Yine ortalama bir top oynadı fakat kendi standartının altındaydı.
Fakat ikinci yarı tüm takımla beraber çok iyi performans sergiledi. Şu anda Muslera, Eren ve Bruma ile birlikte yeri garanti olan 4. isim ilk 11'de.

İlk yarı da iyi değildi.2. yarı toparladı.Ama ilk 5 haftaya göre biraz düşüş gördüm.

Steven Gerrard'ın sıfır şut yeteneği olanı. Şimdi ''ne Gerroordo yaooo'' diyenler olacaktır Peşin peşin söyleyim size ne arkadaşım salak mısınız bu benim görüşüm.

Kale boş olsa bile şut çekmesi yasaklanmalı topa bu kadar kötü vuran orta saha oyuncusu uzun zamandır görmemiştim

Esasında takım halinde kaç km koştuğumuzu lig TV vermedi galiba bu kez. İlk yarı sonunda vermişti. Tolga 6 üstü, Selçuk 5.5 üstüydü. Sonrasında da Sneijder geliyordu

Tribünden de ciddi güç alıyor Melo misali, ikinci yarı çok çabaladı. İstatistiklerini baz alarak burun kıvırdım, sende bana bu yazdıklarımı yedirdin ya.. Sana koştuğun km kadar helal olsun aslan parçası. Melo'nun açığını kapattık Allah nazardan saklasın genç Tolgamızı

İlk yorumlara baktım da ne boş konuşmuşsunuz ya. "Bunu alacağımıza Çolak ile uzatsaydık" nedir abi

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Herkes içini rahat tutsun.

Hayırlı olsun demeye bile gerek yok çünkü çok hayırlı olacak. Bizim orta sahamızın en büyük eksigi tempoydu. 13 kilometre ortalama ile koşan bir orta saha ben yakın zamanda hatırlamıyorum bizim takımda.

Akıllı işler yapılıyor ama neden hep yerli diyede sorguluyorum.
Çok doğru bir yorum olmuş Yiğit m8, tebrikler

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

mehmet topal ve josefi tokatlamış. resimde yok ama inlere fark atmıştır zaten atibada bitikti bu sezon

adam resmen 4 kişilik top oynamış

byaYgV.jpg

bi ara sakatlandimi diye korktum topigi hortlarken..

8.000.000 Euro net ödemek şartıyla 2017-2018 sezonu sonunda sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkına sahip.

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Geri
Üst Alt