- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bir posisyon vardi . Topu ileriye tasiyor herkes yerinde cakili , kimde kosmuyor kendini göstermiyor, dut cekme zorunda kaldi .. Tolga böyle bir duruma ne yapsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi pas ve şut tekniği??? Gitsin halisahada oynasın ruhsuz karaktersiz herif. 1 seneden fazla oynadı adam 2 tane vasat oynadığı maç söyle hepberaber cemali diye haykıralım.cigerci dzemailinin teknigi pas kabiliyeti ve sut teknigi önünde diz cöker
Bir posisyon vardi . Topu ileriye tasiyor herkes yerinde cakili , kimde kosmuyor kendini göstermiyor, dut cekme zorunda kaldi .. Tolga böyle bir duruma ne yapsin
ewt mac konusuna yazdiydim ben de
eren araya kacsa pas verebilirdi ama kacmayinca sut cekmek zorunda kaldi
ayiptir soylemesi hali sahada ben bile o kosuyu yapiyorum
Kabullenin çok pohpohlandı sezon başında.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sene sonu kac puan aliriz sence degerli renkdasimAbi Tolga'ya bunu diyorsun,Sneijder'i hiç eleştirmiyorsun ama.
Sene sonu kac puan aliriz sence degerli renkdasim
Gerekli bulmuyorum herkes yeterince yapıyor zatenAbi Tolga'ya bunu diyorsun,Sneijder'i hiç eleştirmiyorsun ama.
Gerekli bulmuyorum herkes yeterince yapıyor zaten
Tolga'yı eleştirmedim ki sadece herkesin çok abarttığını söyledim.Şu takımda Tolga eleştirilecek en son isimlerden bana göre.Sneijder'e karşı korumacı bir yaklaşım benimsediğini fark ettim,itiraf etmeliyim ki.
Tolga'yı eleştirmedim ki sadece herkesin çok abarttığını söyledim.
Sneijder ile olmadığı apaçık ortada artık kabullendim ben de ama tek sorunun o olduğuymuş gibi konuşmaya da gerek yok. Problemlerimiz çok ama çok fazla, öyle kolay kolay da çözüm bulamayız gibi radikal kararlar almadan.
Muslera dışında kim giderse gitsin pek umrumda olmaz açıkçası. Bruma nın zaten gideceğini düşündüğüm için onu yazmıyorum ama o da kalmalı normal durumda.Tek sorun o değil,ama bir Muslera var bir de Sneijder geriniz defolun gidin diyorduk geçen sene misal,artık onu da diyemeyiz,takımdan bir farkı yok gidecekse o da gidebilir.
Kenk ,ara transfer doneminde en az 5 takviye olmali diye dusunuyorumB2B olarak kullanmayı bırakıp 4-3-3 önliberosu olarak kullanmaya başlamalıyız
-------B2B--------CAM-------
-------------Tolga------------
B2B olarak kullanmayı bırakıp 4-3-3 önliberosu olarak kullanmaya başlamalıyız
-------B2B--------CAM-------
-------------Tolga------------