#6 Tolga Ciğerci

Bir posisyon vardi . Topu ileriye tasiyor herkes yerinde cakili , kimde kosmuyor kendini göstermiyor, dut cekme zorunda kaldi .. Tolga böyle bir duruma ne yapsin

cigerci dzemailinin teknigi pas kabiliyeti ve sut teknigi önünde diz cöker
Hangi pas ve şut tekniği??? Gitsin halisahada oynasın ruhsuz karaktersiz herif. 1 seneden fazla oynadı adam 2 tane vasat oynadığı maç söyle hepberaber cemali diye haykıralım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga bir on liberodur, ayagi temizdir ama bu takimda oyun kurucu olmadigi icin mecbur ileriyi cikiyor. bana selcuk demeyin sakin herif 10 metrede oyun oynuyor ne ileri cikiyor ne bir diagonal pas deniyor.

Kabullenin çok pohpohlandı sezon başında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bir posisyon vardi . Topu ileriye tasiyor herkes yerinde cakili , kimde kosmuyor kendini göstermiyor, dut cekme zorunda kaldi .. Tolga böyle bir duruma ne yapsin

ewt mac konusuna yazdiydim ben de
eren araya kacsa pas verebilirdi ama kacmayinca sut cekmek zorunda kaldi
ayiptir soylemesi hali sahada ben bile o kosuyu yapiyorum

Belli standartı var adamın o açıdan seviyorum. Olağan üstü işler yapamıyor ve aşırı vasatlaşmıyor. 10 üzerinden 5 ve 6 lık oynarak idare ediyor. İdeal bir rotasyon adamı aslında.

ewt mac konusuna yazdiydim ben de
eren araya kacsa pas verebilirdi ama kacmayinca sut cekmek zorunda kaldi
ayiptir soylemesi hali sahada ben bile o kosuyu yapiyorum

Tolga Muslera ve Brumaya acayip aciyorum. Bruma ve Tolga su ara top oynamayi isteyen 2 kisi. Geri kalani affedersin tosshak salliyor .

Kimse de dememiş ki bu almancı 2m para alıyor. 10 üzerinden 4-5lik oyuncuya dağa taşa vursun diye mi? Ne zengin bir kulübüz arkadaş!

Aşırı ve kötü şut atması dışında takımda ayakta kalan nadir isimlerden.

Şu takımda Tolga eleştirilecek en son isimlerden bana göre.Sneijder'e karşı korumacı bir yaklaşım benimsediğini fark ettim,itiraf etmeliyim ki.
Tolga'yı eleştirmedim ki sadece herkesin çok abarttığını söyledim.

Sneijder ile olmadığı apaçık ortada artık kabullendim ben de ama tek sorunun o olduğuymuş gibi konuşmaya da gerek yok. Problemlerimiz çok ama çok fazla, öyle kolay kolay da çözüm bulamayız gibi radikal kararlar almadan.

Tolga'yı eleştirmedim ki sadece herkesin çok abarttığını söyledim.

Sneijder ile olmadığı apaçık ortada artık kabullendim ben de ama tek sorunun o olduğuymuş gibi konuşmaya da gerek yok. Problemlerimiz çok ama çok fazla, öyle kolay kolay da çözüm bulamayız gibi radikal kararlar almadan.

Tek sorun o değil,ama bir Muslera var bir de Sneijder geriniz defolun gidin diyorduk geçen sene misal,artık onu da diyemeyiz,takımdan bir farkı yok gidecekse o da gidebilir.

B2B olarak kullanmayı bırakıp 4-3-3 önliberosu olarak kullanmaya başlamalıyız

-------B2B--------CAM-------
-------------Tolga------------

Tek sorun o değil,ama bir Muslera var bir de Sneijder geriniz defolun gidin diyorduk geçen sene misal,artık onu da diyemeyiz,takımdan bir farkı yok gidecekse o da gidebilir.
Muslera dışında kim giderse gitsin pek umrumda olmaz açıkçası. Bruma nın zaten gideceğini düşündüğüm için onu yazmıyorum ama o da kalmalı normal durumda.

Geri
Üst Alt