#6 Tolga Ciğerci

Ben inanmiyorum bu adamin sakat oldugunu büyük ihtimal sorun para. Aldigi paradab komisyon payi vermiyor onun icin kadro disi kaldi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Derhal 11'e.Tek bacağıyla Selçuk'tan iyi oynar.

selcukla de jong oynucak dıye bu adamı kestıler yazık

Sakatligi gecmesine ragmen alinmiyorsa kadroya rik beye beyin ameliyati sart. Bukadar biatcilik olmaz.

Bugünkü antrenmandan..
5e4c1f07721ee89efb7b831dc160df1a.jpg

Bu adam niye oynamıyor stajyere soruldu mu

Eyyy Nazifoğlu, bu adama ne oldu?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

BU adamı oynatmayan en adidir

adam 2 haftadır saglam 2 haftadır idmanlarda oynuyor selçugun bacagı kopmadıgı müddetce unutun tolgayı yedekten öteye gecemez

Valla şuanki durumda Linnes-Tolga-Garry-Josue banko 11 oynamalı bu takımda

Bakalim selcuk yok bu haftada oynamasa bununki sakatlik degil bildigin kadro disi birakmis yönetim

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Devre arası rize ye filan verseydik keşke hamit gitti buna bağladılar emekli maaşını şerefszler... Resmen adamı kasıtlı oynatmıyor adamlar..

tolganinda cokta si..ydi, adam dertmi ediyor saniyorsunuz? kimileri bu adama yazik degilmi harciyorlar fln?
adam yattigi yerden 2milyon euro aliyor, daha neyin muhabbetini yapiyoruz? dejong biraz kipirdadi diye azmini bile kaybetti tamamen yatmaya odaklandi!

tolganinda cokta si..ydi, adam dertmi ediyor saniyorsunuz? kimileri bu adama yazik degilmi harciyorlar fln?
adam yattigi yerden 2milyon euro aliyor, daha neyin muhabbetini yapiyoruz? dejong biraz kipirdadi diye azmini bile kaybetti tamamen yatmaya odaklandi!

futbolcu niye yamak istesin
mantiksiz dogrusu

Lih başından beri maçlarda en çok koşan adamı oynatmamak güzel kafaymış. Yöneticiler Selçuk oynayacak diye baskı yapıyordur yoksa tavşan varken kaplumbağa yarıştırılmaz.

Geri
Üst Alt