#6 Tolga Ciğerci

Tolga'yı öne atıp De Jong'u arkada bekleterek fayda sağlayamazsın. Tolga hücumda hiç meziyetli değil. Ondan ofansif verim alamazsın. De Jong'un pozisyonunda oynatacaksın, kesicilik yapacak ve rakibe basacak. De Jong'u da oynatmayacaksın. Pili bitmiş duba gibi şişmiş futbolu 10 metrede oynayan oyuncudan orta saha olmaz. Önde kullandığın Tolga yerine de Josue/Sneijder oynayacak. İkinci yarı için konuşuyorum. Hücumda topu Tolga'ya verip Sneijder'lik yapmasını bekliyor hoca.

Hayret aklı başında bir yorum gelmiş ama kimse yazdığını okumayacak bile muhtemelen. Adam ofansif orta saha olarak oyuna girdi resmen ama Tudor'u eleştirmeme adına herife sövülüyor ilginç. Bende beğenmiyorum da Josue'yi al bari bi anlamı olsun ya da Eren'i al önü çiftle. De Jong ve Selçuk'un yaptığı defansif işi tek başına bile yapar Tolga ki bu 2 arkadaş hem 1 kişinin yapacağı işi bile düzgün yapamıyorlar artı ofansta da hiç yoklar.

Takımdaki kazmaların sayısı o kadar fazlaki hangi birine söveceksin?

Yapacağın top kontrolüne sokayım

Çok kötü. Ama şöyle de bi gerçek var De Jong'un mevkisinde oynasa ondan kötü olacağını sanmıyorum.

Getirenlerde emeği olan kim varsa ele ayağa düşsün.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

2 milyon euro alıyor bide asla gönderemezsin bu kazmayı hiç bi yere

Yine çok büyük bir kazık girdi mal nazif biz çok beğeniyoruz kendisini çok izledik diyodu bide

Sen futbolcu izleme

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olm bu kadar kotu degildi bu yaw. Ben mi hayal gordum anasini satayim hatta herkes burada ovuyordu. Adam sakatlik sonra bildigin oturma odasi yapabilecegin kutuk olmus

Salmis kendini mal oglu kazma

Sieee

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazma falan değil, yapamayacağı şeyleri yapmaya çalıştığı için kazma görünüyor. Tolga bir takımın tertemiz kesicisi olur, Melo'dan sonra gelen en eli ayağı düzgün kesicidir hatta ama kendisinden faydalanmayı başaran çıkmadı henüz, Tudor pragmatist bir adamdı güya, pragmatistse o De Jong'u kesmelidir. Galatasaray'ın mevcut kadrosunun tek kesicisi Tolga Ciğerci'dir. Hücum perfomransı ne kadar kötüyse, savunma performansı da o kadar iyidir. Tabi bunları fit ve tamamen hazır bir Tolga için yazıyorum, Tolga şu anda hiç hazır değil.

De Jongın yerine oynarsa faydalı olur, oyun kurucu olmadığı çok belli oluyor.

2 m yanındaki adama pas veremeyen bi herif. futbola hakaret resmen bu kazma

ulan bize gelen hoca mallaşıyor hangi akla hikmet josue dururken tolgayı atak organize etsin diye alırsın ben tudor hocam

Geri
Üst Alt