#6 Tolga Ciğerci

adamın dert yandığı futbolcuya bak :D

sorumluluk almadığı için iyi gözüktü sahada bugün. tek yaptığı top dağıtmak. 5-6 pozisyonda topu sağa çekip ilerlese takımı direk ileri taşıyacak ama alıyor sağına soluna bakmadan geriye oynuyo. iniestayı modrici filan geçtim bu alan kontrolünü alper potuk ozan tufan bile yapıyo

taptap

Yine güzellemelere baslamissiniz. Dursun taraftarin iyice bakis acisini daraltti, ufkunu kücülttü.

Bok cukurunda bogulan topcular arasinda biraz cirpinip yüzeyde kalmaya calistigi icin iyi oynadigi anlamina gelmez. Net bir sekilde bu takim icin yetersiz bir eleman, Dursun'un Serdar Aziz ile birlikte soktugu en büyük kazik bu. Isterse 25 km kossun sahada, hatirlatmak isterim bir aralar Selcugu da herkes övüyordu cok kosuyor diye.

Kosu mesafesinin bu kadar gündeme geldigi baska bir ülke yoktur herhalde. Bos kosmak ile efektik kosmak arasinda daglar kadar fark var.

Olm adam maçın açık ara en iyisiydi kafa mı buluyorsun? Yok mu istatistiği kaç tane top kesti, aldıklarını dikine oynadı. Heriflerin orta sahasını yedi resmen üretme işini de Selçuk ve Sneijder efendiler yapsaydı bi zahmet hiçbir bok yemediler 90 dakika.

Tek maça göre yorum yapmıyorum ki ben. Oynadığın en iyi oyun bu olan adamın Galatasaray'da işi yok.

Sneijder ve Selçuk zaten şu gün kadro dışı bırakılmalı. İkisi de bitik.

Bok atmak için bok atmayın. Bir sürü top çaldı, ikili mücadele kazandı, mücadele etti. Ofansif anlamda yetersiz olsa da bugün orta sahada hiç de fena oynamadı

Bok atmak için bok atmayın. Bir sürü top çaldı, ikili mücadele kazandı, mücadele etti. Ofansif anlamda yetersiz olsa da bugün orta sahada hiç de fena oynamadı

bu adam bugün kötü değildi ama iyi de değildi. aldığı toplardan 2,3 tanesini göbeğe oynasa net atağa çıkacakken hepsini carole sabriye filan verdi.

taptap

tolganın taraftarla videosunu izledim klasik bir almancı gram zeka yok gram kendini geliştirmemiş 2 kelime edemedi

Bu adam defansif orta saha yahu. Tabi alistiniz Melo gibi bir oyuncuya her 6 numara dikine top atar saniyorsunuz. Sizin Tolga dan beklediginiz seyleri Selcuk yapmasi lazim ama yapamiyor iste rezil herif. Tolga nin isi rakibi bozmak, top calmak, ve pas alisverisine katilmak.

Yav Tolga öyle çok yetenekli bir adam değil CDM olarak koşar basar pres yapar top kapar topu bir yanındaki elemana bırakır rakibi bozar

Bu adamdan oyun kurmasını ileri çıkmasını füze'ler atmasını beklemek nedir yauv ?

Tolga'yı eleştireceğim 2 nokta 1 dengesiz yapısı 2 aldığı çok fazla ücret

Yıllardır bağırdık burdan. Melo değil Selçuk gitmeli dedik zira belli bir noktadan sonra ikisi de ağırlaştı ve tempomuz kayboldu. Biz Melo yu tutup yanına atletik bir 8 numara alacaktık. Hamza sağolsun evlatlarıyla orayı çözmeye çalıştı ve kendi ipini çekti. Tolga iyi bir 6 numara olur. Onun yanına sağlam bir 8 numara lazım.

2 Mio yerine 1,3-1,4 olsa herkes kral ilan edecek seni .

Yinede iyidi bugün

2 Mio yerine 1,3-1,4 olsa herkes kral ilan edecek seni .

Yinede iyidi bugün

ferhat-guzel-selfie--179900.jpg

Geri
Üst Alt