#6 Tolga Ciğerci

8776incip7843710.jpg

tertemiz bir istatistik. 25 maç sıfır katkı. 2 Milyon Avro

0 gol 0 asist azmis
orada Sinan oynamaliydi

Kante de 1 gol 1 asist yapmis. Onun yerine de Batshuayi yakisirdi

Tolga'nın Türk olmasından başka hiçbir özelliği yok. Mevcut ortasahalardan iyi olabilir ama kazmanın önde gideni

Junuzovic ve Tolga Cigerci orta sahasi ligde her takimi domine ederdi, Bundesliga seviyesinde bile bu ikili her daim fizik kondisyon ve alan kat etmenin zirvesine oynuyordu.

tolga selçuktan fersah fersah iyi bunu kabul ederseniz ii olur ama kendisine ofansif 1 rol biçilmemeli

Evet
Selcuk hayranlari konu disina
Sizin yuzunuzden Sneijder gidiyor zaten bir de Tolga gitmesin

Busquets 33 macta sadece 3 gol atmis hic asisti yok. Lesh herif Barca derhal elden cikarmali.

Selçuk >> tolga bence net olarak. Tolga o kadar kötü yani, öyle düşün.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisini Selçuk'un önünde görüyorum.

Ama 13km kosuyor kanka. Selcuk ve bu toplamda 25km kosuyor ne güzel iste.

At mi bunlar knk. At yarışımi izliyoruz biz anasini satayim. Ne oyunun yonunu degisebiliyor, ne uzun pas atabiliyor. Ofans desen 0 bile değil, eksi degerlerde. Uzun pas atamadiğı icin oyunu da açamıyor. Ee bu adam sadece koşsun diye mi alındı yaw.

Zabri vol2. Şut konusunda zabri saha iyi, trivela atiyor en azından.

Ben bunu anlamiyorum, hem selcuk cok kötü diyorsunuz, hemde tolgadan iyi. Saglikli bir Tolga Cigerci Bundesliga takiminda net banko oynayacak bir futbolcu, ve yasi da uygun. Mücadele edemeyen, yikilan Selcuk Inan´a nazaran ayakta durabiliyor, ikili mücadele, top kapma becerisi ligin en üst seviyesinde, bana göre ligin bu konularda en iyisi. Ayni zamanda adam da gecebiliyor, top ile alan kat edebiliyor... Bunlarin hepsi göz ile gördügümüz özellikleri...

Sakatligindan önceki hali gibi oynasa, banko ilk 11 oynar Selcuk karsisinda...

Sakatlik sonrasi gibi yan pas geri pas, özgüvensiz, korkak sekilde oynarsa ise zarar verir takima...

Orta sahaya net iki transfer lazim, ama Tolga iyi bir alternatif, ve dökülen selcuk yerine 10 kere ilk 11´e yazarim Tolga´yi.

Yaya Tolga olarak revize edelim.

Geri
Üst Alt