#6 Tolga Ciğerci

Galatasaray'ın oyuncusu değil bu net. Ha yanında Selçuk değil de eli ayağı düzgün Avrupa kalitesinde bir B2B olsa belki bu kadar göze batmaz ve en azından idare edebilir. Lakin en diri hali bile Melo'nun yanından geçemez.

Bir de yapamadığı şeyleri ısrarla tekrarlıyor; Ya şut çekme işte şu topa vurma beceremiyorsun arkadaş futbol tanrıları bile dile geldi gelecek vurma işte.

Bence de yetersiz bir oyuncu ama 8 numara yapması gerekenleri yapmadığı için bu yapmak zorunda kalıyor, o işi yapacak kapasitesi olmadığı için de sırıtıyor. Şut atmasına, dripling yapmasına kızıyordum eskiden ama Selçuk yapmayınca birisinin yapması gerekiyor, en azından iyi niyetli buluyorum.

sinanin 10 nr, hain veteran selcugun da guya top oynadigi ortamda yapabileceginin en iyisini yapmistir diyebiliriz

cok kötü de degildi aslinda

Leş bir futbolcu leş oğlu leş bunun beğenen gitsin currling izlesin.
Bi top orta sahanın ayağına yakışmaz mı ya? Bu adama yakışmıyo top ayağına geldiği zaman ne bir ara pas bekliyorum bundan ne bir dribbling ne uzun pas umudumu kesiyorum ve çok da hantal, pas verirken bile topla kavga ediyor

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yinede savasiyor en azinda top kapmaya ugrasiyor.
elinden geldigi kadar, bazi kisiler gibi eli belinde gezmiyor.

Siz aldigi paranim yüzde yüz kendi cepine girdinimi saniyorsunuz? 2 milyon aliyorsa büyük ihtimal bunun bir kismi yönetime geri dönüyordur. Transfer komisyonu olarak. Onun icin böyle capsizlarla böyle yüksek maas ile anlasiliyor.

Tolga Tam bir cigerl sokulecek bir adam. Sahada ne bok yedigi belli degil.

Gitsin cigercilik yapsin bundan topcu filan olmaz.

Tolga'dan iki şekilde yararlanabilirsin;

1-Takımın enerjisi düştüğünde sonradan girip dinamizmi artırmak için
2-Zorlu maçlarda üçlü orta sahanın derinde oynayan oyuncusu olarak. (Casemiro tarzı)

Bu sistemde oynaması imkansız. Çok gayretli,tempolu,mücadeleci ama burada oynamak için bunlar yetmiyor.

Leş bir futbolcu leş oğlu leş bunun beğenen gitsin currling izlesin.
Bi top orta sahanın ayağına yakışmaz mı ya? Bu adama yakışmıyo top ayağına geldiği zaman ne bir ara pas bekliyorum bundan ne bir dribbling ne uzun pas umudumu kesiyorum ve çok da hantal, pas verirken bile topla kavga ediyor

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yahu adam niye ara pas yapsın? Kaldı ki dün tek pozisyonumuzu bu arkadaş hazırladı. Baskı kurmaya çalışırken topları Tolga dağıttı. Bu takıma Emre Belözoğlu tarzı topla giden, basketbol tabiriyle penetre eden bir orta saha gelmedikçe bu işler Tolga'ya kalacak. Dün ileri uca atılan topların hepsi Tolga'dan çıktı. Inanmayan varsa gitsin maçı tekrar izlesin.

kent krosu diyebilecegimiz bir adam ilk 11 oynuyor. saka gibi.

rezalet ötesi bi futbolcu.kazma,oyun zekası eksilerde,dünyanın en kötü şut çeken futbolcusu

Tolga'dan iki şekilde yararlanabilirsin;

1-Takımın enerjisi düştüğünde sonradan girip dinamizmi artırmak için
2-Zorlu maçlarda üçlü orta sahanın derinde oynayan oyuncusu olarak. (Casemiro tarzı)

Bu sistemde oynaması imkansız. Çok gayretli,tempolu,mücadeleci ama burada oynamak için bunlar yetmiyor.

Çok güzel tanımlamışsın.Bu adam orta ikilide olup sorumluluk alamaz yeteneği kısıtlı dün baktıki takımda kimse yok sorumluluk almaya çalştı çabaladı ama yetenek kısıtlı ancak dediğin 2 şekilde olur

adama nie bok atıyorsunuz. takımın tek savasan topcusuydu. teknik kapasitesi iyi olsa barca-real seviyelerinde oynardı zaten.

bize sağlam bir 8 numara lazım, hem dinamik hem teknik.

adama nie bok atıyorsunuz. takımın tek savasan topcusuydu. teknik kapasitesi iyi olsa barca-real seviyelerinde oynardı zaten.

bize sağlam bir 8 numara lazım, hem dinamik hem teknik.

Ancak yedek olur sonradan oyuna girer ya da 3. orta saha göbeği olur .. Bunu oynatıp yanına imbulayıda koysan istediğin şahlanma olmaz..Ama imbula lemina gibi iki oyuncunun gerisinde ii olur. Ya da sonradan girip yorgun rakibi ezer..
Dün takımın en iyisiydi doğru da takım neydi ki rezalet halı saha amcaları gibiydi takım.. Eğer normal bi takım olacaksak bu adam ancak yedekten girer iyi bi rotasyon oyuncusu olur ya da 2 8 numaranın arkasındaki 6 olur.. Ama 8 in yanındaki 6 olamaz..Olursa da geçen seneki takım olur..

Kendisinden hiç haz etmem ama dünkü maçta az da olsa bişeyler yapmaya çalışan tek adamımızdı.

Ancak yedek olur sonradan oyuna girer ya da 3. orta saha göbeği olur .. Bunu oynatıp yanına imbulayıda koysan istediğin şahlanma olmaz..Ama imbula lemina gibi iki oyuncunun gerisinde ii olur. Ya da sonradan girip yorgun rakibi ezer..
Dün takımın en iyisiydi doğru da takım neydi ki rezalet halı saha amcaları gibiydi takım.. Eğer normal bi takım olacaksak bu adam ancak yedekten girer iyi bi rotasyon oyuncusu olur ya da 2 8 numaranın arkasındaki 6 olur.. Ama 8 in yanındaki 6 olamaz..Olursa da geçen seneki takım olur..

imbula-lemina veya bu seviyede 2 oyuncu alacaksak yedek olsun bi zahmet.

görülen oki venkör alınıp ortasaha transferi kapanır. zaten bu dakikadan sonra aman aman transferler gelmez, parada yok ee 3.sınıf takım seni çizmiş, avrupa ligine kalacagın bile meçhul, kaliteli topcuda gelmez.

imbula-lemina veya bu seviyede 2 oyuncu alacaksak yedek olsun bi zahmet.

görülen oki venkör alınıp ortasaha transferi kapanır. zaten bu dakikadan sonra aman aman transferler gelmez, parada yok ee 3.sınıf takım seni çizmiş, avrupa ligine kalacagın bile meçhul, kaliteli topcuda gelmez.

Sadece Venqueir alınacaksa zaten takımın Pogba sı olur Selçuk Donk yerine ilk Tolga yazılır ama eğer öyle düşünüyolarsa bu sezon zaten çöpe gider. Avrupa ligine kalıp kalmamamızın transferi etkileyeceğini pek düşünmüyorum gelecek oyuncular açısından..Cl olsa etkisi poztif anlamda olur ama Avrupa ligi ne olumsuz ne olumlu etkilemez diye düşünüyorum.Ancak yönetimi etkileyebilir elendik tüh transfere gerk yok ya da asıl şimdi transfer yapalım taraftar yemesin bizi diyebilirler..

YAni sonuçta en az 2 orta saha lazım bjk şampiyon oldu ama olurken Tolgay gökhan inler atiba necip oğuzhan gibi 2 mevkiye 6 gerçek orta saha doldurarak. O yüzden göbek çok önemli

Geri
Üst Alt