#6 Tolga Ciğerci

defol git lan 3 metre pas atamayan kazma pislik hain barzo karaktersiz dönerci

Aslinda bu adamla beraber maca 12 kisi cikiyoruz. Kafasi ve ayaklari iki ayri adam gibi oynuyor.

Bu adamı nasıl iyi buldunuz ben onu anlamadım valla. Tamam takımda en çok koşan oyuncuydu da ben hayatımda bu kadar beyin özürlüsü bir futbolcu izlemedim.

Kimse dikkat etmedi mi bilmiyorum bu adam geçen sezon daha cevikti, şimdi hantallasmis. Sarı kart gördüğü pozisyondan sonra kamera tolga'yı gösterince fark ettim, göbeği olduğu da belli oluyordu. senede iki milyon euro alıyorsun fit bile kalamiyorsun yahu. o hantallikla tolga'nin hiçbir esprisi kalmaz.

Bu da göbek yapmış. Pro bir sporcu nasıl göbek yapıyor anlamıyorum ki. Bi de sözde tudor bunları essek gibi çalıştırırken oluyor bu.

Beyinsiz olduğuna katılıyorum ama takımda çaba gösteren 3-4 kişiden biriydi.

Yazları Bodrum'da garsonluk bile yapamayacak herifi orta sahada oynatıyoruz. Yıllık 2 M € ödüyoruz bir de.

Maçta en takdir ettiğim 2 oyuncumuzdan biri (öteki Maicon). Kısıtlı yeteneklerine rağmen ortada sorumluluk alan kişi bulamadığı için kendi kendine bişeyler yapmaya çalıştı. Cidden tebrik ediyorum, Selçuk'tan 50 kere daha karakterli.
Aynen katiliyorum, bu takimin orta sahasinda hic bir sekilde yeri yok ama bir ara selcukta topu buna atti Belhandada.

yahu anlayın artık bu adam basketbol tabiriyle pis işleri yapan bir adam. Gattuso vardı İtalya da. Savaşır, rakibi bozar, pas opsiyonu olur ve topu hızlıca üretmekle yükümlü oyunculara (kanatlar, 10 numara, 8 numara) aktarır. Üretmesi gereken oyuncuların leşliğinden ihale sürekli boşa çıkıp sorumluluk alan Tolga'ya kalıyor. Yapmayın bunu.

yahu anlayın artık bu adam basketbol tabiriyle pis işleri yapan bir adam. Gattuso vardı İtalya da. Savaşır, rakibi bozar, pas opsiyonu olur ve topu hızlıca üretmekle yükümlü oyunculara (kanatlar, 10 numara, 8 numara) aktarır. Üretmesi gereken oyuncuların leşliğinden ihale sürekli boşa çıkıp sorumluluk alan Tolga'ya kalıyor. Yapmayın bunu.
Saat geç oldu yorgunluktan yanlış mı okudum yoksa Tolga ile Gattuso yu mu kıyasladın gerçekten.

Tolga bizde Gattuso'nun kendi zamanında yaptığı işi yapıyor. Seviyeden bahsetmiyorum.

Seviyeden bahsetmediğini biliyoruz yani birisi fün aca tanınmış adam diğeri de malın teki. Bence alakası yok ikisinin birbiryle.
Gattuso Melo gibi yüreğiyle oynayan agresif ve sert bir adamdı.

Tolga daki sertlik ve agresiflik sıfıra yakın.

sent via GSC

futbolcular en son hedef olmalı sonuçta bu adamları alan bir başkan ve yönetim var.İlk önce onlar gitmeli sonra futbolculara gelir sıra.

Geri
Üst Alt