#6 Tolga Ciğerci

Kesinnikle oynadigi bolgede israr edilmeli (artik o bolge neresiyse ) :D

Bi sakatlanırsa sistem çöker :D Kendine dikkat et cesuryürek.

Reyizin cikis beseli vardi (8 mio). Turkiye icin de mi gecerli o

Geçen hafta Osmanlı maçında 2 gol kaçırdı karşı karşıya bu maçta 1 tane boş kaleye. Onlarıda atsa ne olacaktı kim bilir :D

Geçen yılda sakatlanana kadar performansı mükemmeldi. Yine sezonu çok iyi açtı. Nazar değmesin. Ayağına taş değmesin yiğidim.

Muhteşem oynadı yaw cidden attığı gollerden bağımsız diyorum.Adam diagonal paslar atıyor,top çalıyor,press yapıyor enerjisi bitmiyor
mariano'ya mi rodrigues'e öyle bir pas gönderdi ki hayret ettim belhanda sandim tekrarda görünce tolga oldugunu anladim has... tepkisini gösterdim. bu adam hayatinda hicbir zaman böyle top oynamiyordu :D

mariano'ya mi rodrigues'e öyle bir pas gönderdi ki hayret ettim belhanda sandim tekrarda görünce tolga oldugunu anladim has... tepkisini gösterdim. bu adam hayatinda hicbir zaman böyle top oynamiyordu :D

Yanındaki adamlarla adam uçuşa geçti yaw,Rodriguesi kesecek Tudor galiba

Sadece gol atmıyor,aynı zamanda takımın en çok koşan adamı. 4 gol attı,belki 7 gol olabilirdi o rakam. Çok istiyor,çok çalışıyor ve karşılığını alıyor.

[FONT=&quot]Galatasaray gibi sevgilim olsun ben [/FONT]tolga cigerci[FONT=&quot] olmaya hazirim[/FONT]:oley:

Oyunun yönünü iyi değişiyor. İleride oynadımi daha verimli. Boş koşulara devam etmesi lazım. Topla ne kadar az hareket ederse o kadar iyi.

GSCimbom Mobile App

Helal olsun, oynadığı futbol ve hırsı ile tebriği hakkediyor.

Geçen sene çok eleştirdik ama diğer yerli oyuncular gibi çalışmayı bırakıp salmadı helal olsun nazar degmesin

Geri
Üst Alt