#6 Tolga Ciğerci

temkinli olun yine de
rijkaard döneminde ilk 10 hafta mustafa sarpi ideal box to box orta sahasi diye tanimliyorduk burada

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Forumda bu adama guvenen ender adamlardandim. Guvenimizi bosa cikarmamistir. Adama sorumluluk verirsin sicip batirir tabii, ama guclu bir army'nin askeri olarak ucar.

attığı gollerden ziyade kaçırdığı boş golde yaptıklarına bayıldım. Önce topu Garry'e veriyor, ardından inanılmaz bir koşu,dönen topu takip ve vuruş. Golü kaçırması bana göre hiç önemli değil.

Pek çok oyuncu orada pası verdikten sonra yerinde kalırdı. Benim için gol kaçacaksa böyle kaçmalı.

Tolganın khedirayla ne alakası var yaw. Bu herif düpedüz beyaz pogba.

Ona sürekli bok atıldığı zamanlarda savunduk ve görünen o ki boşuna savunmadık.

Son düzenleme:
Enterasan bir performansı var. Adam takımın belki de topla en yeteneksizi ama takımın en çok pozisyona gireni oluyor her maç. Attığının fazlasını da kaçırdı.

Diagonal pasları ise dün şok etti beni açıkçası.

Tudor'un garip bir şekilde üzerinde olumlu etki bıraktığı oyuncudur kendisi. Umarım böyle devam eder. 5-6 hafta sonra küfür etmek zorunda kalmayız diye umut ediyorum.

Ben Tolga'nın bu performansının geçici olduğunu düşünüyorum. İşi şansa bırakmadan mutlaka Asamoah'ı almalıyız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

saglik_929.jpg

+Başka neler var ?
-Pogba, Khedira, Hamsik
+Karışık var mı ?
-Var.
+Karışık koy ya !

Geçen senede böyle diyorduk. Sonunu gördük. Yinede temkinli olmakta fayda var. Asamoah gelsin de Tolga'nın şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyelim.

Rijkaard'ın Mustafa Sarp'ı gibi mi olup olmadığına karar veremedim henüz. Takımla birlikte bir seviye mi atladı yoksa gerçek dışı performansı ile takımın geçici olarak ayıplarını mı örtüyor bunu zaman gösterecek.

Geri
Üst Alt