#6 Tolga Ciğerci

Gerçekten Tolga böyle devam edebilirse çok iyi bir alıcı bulabiliriz ona ...

Tolga burada gömülerken bahsi edilen kadar kötü bir oyuncu olmadığını söyledim hep ama şu anda göründüğü kadar iyi bir oyuncu da asla değil adam resmen zirve yaptı bunu koruyamaz ve sürekli yapamaz ona güvenerek iş yapmamalıyız kesinlikle. Oyunu idare eder, değiştiremez.

temkinli olun yine de
rijkaard döneminde ilk 10 hafta mustafa sarpi ideal box to box orta sahasi diye tanimliyorduk burada

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Mustafa Sarp Ali sami yende bir gölge adamdi. Kosmuyordu, pres yapmiyordu. Hep sahte aagresiflikler icindeydi. Tolga at gibi kosuyor.

Mustafa Sarp Ali sami yende bir gölge adamdi. Kosmuyordu, pres yapmiyordu. Hep sahte aagresiflikler icindeydi. Tolga at gibi kosuyor.
sarp kosu mesafelerde hep ilk sirada olurdu haci
eski konusu arsivlerde duruyordur
ilk yorumlara bir bak acayip komik yorumlar vardir

[FONT="]Tolga Ciğerci'nin topla buluşma noktaları;

[/FONT]
DIKAQkOXgAAIogn.jpg

Kayseri ve osmanlı versiyonu var mı bunun?

sarp kosu mesafelerde hep ilk sirada olurdu haci
eski konusu arsivlerde duruyordur
ilk yorumlara bir bak acayip komik yorumlar vardir

Kosmak sadece kosu mesafesi ile alakali degil ki... Selcuk´da 1 Kilometre az kosuyor sadece Tolga´dan, ama sahada görebiliyormusun ? Ne hücumda var, ne savunmada. Tolga sahanin her yerinde, cünkü kat ettigi mesafeyi iyi bir tempo ile kat ediyor. Ayni zamanda sürekli rakip ile temas halinde. Top caliyor, rakibi bozuyor, top kesiyor, ikili mücadele halinde bir adam.

Etliye sütlüye karismiyordu Sarp bizde...

BANDIERA'S: Sami Yen'de Bir Golge Adam

Kosma konusu, sadece bir mesafe kat etme ile ölcülecek bir kalite degil. O yüzden kosu konusu Türkiye´de sürekli sulaniyor. Ama bu oyun 98%´i kosma ile alakali. Topsuz alanda oynaniyor.

Böyle oynamaya devam etsin sezon sonunda 8 Milyona satalim ne güzel iste.

Böyle oynamaya devam etsin sezon sonunda 8 Milyona satalim ne güzel iste.
Kesinlikle katılıyorum. Bu performansı kimseyi aldatmasın. Kesinlikle büyük takımın orta sahası olacak bir oyuncu değil. Büyük takımın orta sahası bu kadar meziyetleri kısıtlı olmaz. Bu sene parlatıp iyi bir paraya satıp kurtulmak lazım bundan. Ama bak gör, bu sene olmasa bile seneye ağır küfür yiyecek gene. Biz bu işi beceremiyoruz arkadaş. Muslera haricinde değerini bulan bütün oyuncuları satacaksın iyi bir teklif gelmesi durumunda...

8 milyon serbest kalma bedeli varmış bu sezon sonuna kadar

Bence sakatlık problemi olan ve futbol zekası sınırlı olan Tolga için STSL standartlarında süper bir rakam+ Hemde artık çok genç sayılmaz Tolga ...

3,00 mil. € bonservis ile aldık yetenekleri sınırında elinden geleni en iyi seviyede yaptı çok çok iyi mücadele etti 2 yıl boyunca ve üzerine 8,00 mil. € bonservis ile giderse Tolga çok iyi hizmet etmiş olur Galatasaray 'a ...

Ah keşke tüm topçularımdan bu kadar yararlanabilsek ...

Adem'in attığını bi ben mi okudum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle katılıyorum. Bu performansı kimseyi aldatmasın. Kesinlikle büyük takımın orta sahası olacak bir oyuncu değil. Büyük takımın orta sahası bu kadar meziyetleri kısıtlı olmaz. Bu sene parlatıp iyi bir paraya satıp kurtulmak lazım bundan. Ama bak gör, bu sene olmasa bile seneye ağır küfür yiyecek gene. Biz bu işi beceremiyoruz arkadaş. Muslera haricinde değerini bulan bütün oyuncuları satacaksın iyi bir teklif gelmesi durumunda...
@Musap Aydinli bu arkadaşı sana havale ediyorum

Geri
Üst Alt