Berkay GULSEN
Sarı Üye
- 22 Haziran 2017
- 497
- 247
- 363
Tolga Belhanda Garry hattı iyi bir hat değil özellikle böyle rakibi bekleyip basmadığımız zaman.Feg gelince direkt kesilmeli Tolga.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga 11 de oynamaz dediğimde herkes bana karşı çıkıyordu bu formuyla Tolga kesilir mi yav diyordunuz
Daha ilk haftadan patladı Tolga nın balonu
Tolga,Linnes ve Rodrigues sahada gerçekten ilk 11 kalitesinde olmadıklarını gösteriyorlar.Konoplyanka ve Asamoah transferleri olsaydı işte o zaman kusursuz bir takım olurduk.
geçen seneyle kıyaslanmayacak kadar iyi ancak bazen gerçekten basit hatalar yapıyor ! tolga linnes denayer çok iyi yedek oyuncular olabilir oyuna sonradan girip dinamizm katabilirler !! bu takıma devre arası 3 takviye şart !! asamoah vida ve gomisin alternatifi forvet
şu anda tek forvet gomis bu büyük risk !!sinan ve eren e asla güvenmiyorum ! mesela kargalarda beğenmesemde negredo var alternatif olarak bizde hiç yok ! şu kayserili adamı alacaktık hiç olmazsa onu da almadılar allah gomisi nazardan korusun başka diyecek bir şey yok !! ama devre arası mutlaka takviye şart şampiyonluk riske girerKeşke Eren 'i bir şekilde satabilsek de Gomis ayarında iyi bir golcü daha alabilsek şu takıma ...
şu anda tek forvet gomis bu büyük risk !!sinan ve eren e asla güvenmiyorum ! mesela kargalarda beğenmesemde negredo var alternatif olarak bizde hiç yok ! şu kayserili adamı alacaktık hiç olmazsa onu da almadılar allah gomisi nazardan korusun başka diyecek bir şey yok !! ama devre arası mutlaka takviye şart şampiyonluk riske girer