#6 Tolga Ciğerci

Yerli oyuncunun kıymete bindiği şu günlerde sahip çıkmalıyız.

Son iki maçta Rodriguez ile beraber takımın en kötüsü.

Fernando
Feghouli - Ndiaye - Tolga - Belhanda

Sanki boyle daha iyi gibi, hem Tolga istedigi mevkide oynamis olur ve kazandigi ozguvenle daha fazla ileri cikar, boylece Ndiaye de daha fazla ofansif katki saglar. Belhanda'nin da Nice'de sol kanat olarak oynadigi maclar oldu, Tolga'yi sol kanatta gormektense Belhanda'yi orda izlerim daha iyi.

Sadece gol atmıyor. Bekine yardım ediyor,orta alanda ekstra adam oluyor,ceza sahasında gol kovalıyor,pres gücü oluyor.

Malesef bizim ülkemizde insanlar topsuz oyunu görmez sadece topla iki çalım atmasına bakar. Gol atmasa rezil,gol atınca kral.

İşte bu yüzden herkes teknik direktör olamıyor. Devam Tolga devam, süpersin.

SS misin mübarek..

Habire sunu düsünüyorum yinede : Tolga ofansif anlamda Pek iyi bir istasyon degil (tamam topu tutuyor, ara sira adam'da geciyor. Ama yavas ve paslari bazen bomba gibi geliyor ).

Fernando
Fegh Belhanda Tolga Ndiaye

daha iyi mi olur diye ? Ndiaye hem daha cevik, patlayici gücü daha yüksek. Öte yandan ise, Tolga ön tarafi karistiriyor, birden kafa topa cikiyor, posisyona giriyor .

Sadece gol atmıyor. Bekine yardım ediyor,orta alanda ekstra adam oluyor,ceza sahasında gol kovalıyor,pres gücü oluyor.

Malesef bizim ülkemizde insanlar topsuz oyunu görmez sadece topla iki çalım atmasına bakar. Gol atmasa rezil,gol atınca kral.

Yalniz dün topsuz oyundada hatalar yapti, daha dogrusu uyudu.
Mac icinde bir kere yapsa bisey degil ama bir kac kere dikkatimi cekti.

Yalniz dün topsuz oyundada hatalar yapti, daha dogrusu uyudu.
Mac icinde bir kere yapsa bisey degil ama bir kac kere dikkatimi cekti.

hataları olabilir ama bana göre takımın en iyi 3-4 isminden biri. İnsanlar hem her yere koşmasını,hem çalımlar,kilit paslar yapmasını bekliyor. Bu kadar şeyi yapsa bizde işi ne zaten?

Ön yargı kötü bir şey ne yazık ki. Tolga'nın yaptıklarını bu sene gelen bir yabancı oyuncu yapsa şu an yere göğe sığdıramıyorlardı.

hataları olabilir ama bana göre takımın en iyi 3-4 isminden biri. İnsanlar hem her yere koşmasını,hem çalımlar,kilit paslar yapmasını bekliyor. Bu kadar şeyi yapsa bizde işi ne zaten?

Ön yargı kötü bir şey ne yazık ki. Tolga'nın yaptıklarını bu sene gelen bir yabancı oyuncu yapsa şu an yere göğe sığdıramıyorlardı.
Yok bu macta yaptigi hatalari hangi oyuncu yaparsa yapsin iyi diyemezdim.
Evet golü atti ama yaptigi basit hatalar, topsuz oyunda pozisyon alma, basit paslar, tehlikeli pozisyonlara dönüstü.
Ben Tolgadan senin dedigin gibi kilit pas yada adam gemesini istemiyorum, solda oynamasinin hata oldugunu düsünüyorum basindan beri ama dünkü performansi iyi degildi.
Ne toplu oyunda nede topsuz oyunda.

Dediğine katılıyorum ama dün çok fazla pas hatası yaptı,kontra yedirdi kaç kez,atakları öldürdü veya.İyi değildi dün.

Iyi güzel de burada herkes senin dediğinin tam tersini söylüyor adamı gol atmasına rağmen eleştiriyor demekki gol atıyor diye kral olmuyormuş.

2 maçtır sahada en kötü adamlardan birisi Tolga. Gol atıyor diye bunu göz ardı etmiyor çoğu insan.

sent via GSC

Bir de öldürücü hataları olmasa. Geçen sene Beşiktaş maçında hentbol oynadı. Dün de onun hatasından gol yiyorduk.

En basit örnegi, kanatta takim arkadasina topu yerden pas olarak oynayacagina, takim arkadasi ile kendi arasinda hic bir rakip yokken, mesafe toplasan 10 metreyken ve kendisine rakip baski yapmiyorken havadan oynadi. Takim arkadasi o topü kontrol atlina alana kadar hem atagimiz öldü, rakip takim arkadasina baski yapma zamani buldu, topu kapti ve kalemizde pozisyon oldu. Gördügün gibi kilit pas degil, basit bir pasta oynadigi pozisyonda yaptigi hata nelere mal olabiliyor.

En basit örnegi, kanatta takim arkadasina topu yerden pas olarak oynayacagina, takim arkadasi ile kendi arasinda hic bir rakip yokken, mesafe toplasan 10 metreyken ve kendisine rakip baski yapmiyorken havadan oynadi. Takim arkadasi o topü kontrol atlina alana kadar hem atagimiz öldü, rakip takim arkadasina baski yapma zamani buldu, topu kapti ve kalemizde pozisyon oldu. Gördügün gibi kilit pas degil, basit bir pasta oynadigi pozisyonda yaptigi hata nelere mal olabiliyor.
O pozisyonu bende çok iyi hatırlıyorum dün yazacaktım ama unuttum. Çok gereksiz bir pas hatası yüzünden kontra yedik.

sent via GSC

O pozisyonu bende çok iyi hatırlıyorum dün yazacaktım ama unuttum. Çok gereksiz bir pas hatası yüzünden kontra yedik.

sent via GSC
Ben delirdim o pozisyonda, takim arkadasi latoydu galiba, yerinde olsam döverdim, cünkü lato batirdi gibi kaldi pozisyon ama batiran Tolgaydi.

Iyi güzel de burada herkes senin dediğinin tam tersini söylüyor adamı gol atmasına rağmen eleştiriyor demekki gol atıyor diye kral olmuyormuş.

2 maçtır sahada en kötü adamlardan birisi Tolga. Gol atıyor diye bunu göz ardı etmiyor çoğu insan.

sent via GSC

ben sadece burayı değil genel futbol izleyicisini söylüyorum. Tolga hiç bir zaman bir takımı sürükleyecek,yıldızı olacak biri değil. Takımla beraber sürüklenen,yan rol oyuncusu.

Hoca ona güveniyor. Bana göre bu sistem devam ettiği müddetçe Tolga her zaman oynar.

ben sadece burayı değil genel futbol izleyicisini söylüyorum. Tolga hiç bir zaman bir takımı sürükleyecek,yıldızı olacak biri değil. Takımla beraber sürüklenen,yan rol oyuncusu.

Hoca ona güveniyor. Bana göre bu sistem devam ettiği müddetçe Tolga her zaman oynar.
Ya genel kitleyi bırak zaten onların değişme düşüncelerini skor dışında oluşturma ihtimalleri düşük.

Yarın bir gün Gomis 2-3 maç gol atamasın kötü oynasın onu da yerin dibine sokarlar anında.

sent via GSC

Mesela topsuz oyunda kizdigim bir pozisyon daha.
Ceza sahasinin sol tarafinda rakip Tolgayi gecti, Ndiaye daha uzak olmasina ragmen geldi yetisti topu kapti, oyunda tutmak icin cok gayret gösterdi ama olmadi korner oldu.
Tolga daha uzak olup gelen Ndiayeyi seyredecegine Ndiaye ile birlikte kosuyu devam etse Ndiayenin kaptigi topu oyunda tutabilirdi.
Böylece korktugumuz bir duran top akini yememis olurduk.

Gol yememize sebep olacak ölümcül hatalar yaptı. Her takım Bursa kadar affedici olmayabilir.

Musleraya sükretsin aptal pasindan ikinci gölü yiyorduk.
Ozaman Mac kopardi. Adamin ayagna top bile yakismiyor.en fazla yedek olur.

Geri
Üst Alt