#6 Tolga Ciğerci

Deplasmanlarda olmuyor, kaldırmıyor oyun yapısı.İç sahadaki maçlarda istisnasız oynamalı ama deplasmanda Garry tercih edilmeli.

DOBN_3bW0AAZ4Cb.jpg

Tolga bu takima lazim bir oyuncu ama gününde olmadigi maclarda erkenden oyundan alinmali. Misal gecen hafta berbat oynadi. Genelde ic saha maclarinda daha iyi bir Tolga izliyoruz. Deplasmanda bazen garip bir sekilde oyundan kopuyor. Öyle olunca takima zarar veriyor. Tudor bunlari görmeli.

Bursa maçında kayıptı butun maç ama gol attı, skora ani katkı yapıyo hiç oynamasa bile.

Tolga' yı takım tam kadro iken merkezde Fernando' nun yanında birkaç maç izlemek istiyorum. Zaten fizik direnci yüksek bir oyuncu, temposuyla geniş bir alanı kapatabiliyor, tekniği de gayet yeterli seviyede. Hele de yanında Fernando gibi lider özellikte bir futbolcuyla geçen sezonkilerden çok daha verimli maçlar çıkaracağını umuyorum. İkinci yarı ve önümüzdeki sezon için kadro planlaması da buna göre yapılmalı. Tolga göz doldurursa rekabet için fiyatı makul genç biri , beklentiyi karşılayamazsa kalitesi belli banko bir merkez orta saha oyuncusu transfer edilmeli...

Tolga merkeze çekilirse; ya Ndiaye Belhanda ve Tolga' yı yedekler. Yahut Belhanda sol kanada, Ndiaye de Fernando-Tolga ikilisinin önüne konuşlandırılır. Bu varyasyonlar duruma göre aynı maç içinde de uygulanabilir. Ancak Tudor bunları yapacak izlenimi vermiyor, saplantılarından biri de, hiç tasvip etmediğim 'Tolga oynarsa sol kanatta oynar' imiş gibi geliyor bana...

Tolga Ciğerci, A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk maçları aday kadrosundan çıkarıldı.

Milli takım doktorları Tolga Ciğerci'nin tedavi sürecinin kamp dönemini aşacağını öngördü ve oyuncuyu Galatasaray'a gönderdi. (İHA)

Serdar cezalı , tolga sakat 4 lü savunma ve çift kanatla çıkalım işte şu maça sakın macera arama tudor

Amaan!. MT umurumda değil de can sıkıyor artık, umarım uzun sürmez. Daha merkez orta saha oynayacaktı da yeterliliğini değerlendirecektim, Tudor da uygun görürse tabi!:mad::red:...

Tolga da bir şey olduğunu düşünmüyorum başak maçı öncesi bizim takımla beraber çalışmak istiyor olabilir :D

Ne ara sakatlandi yine ya?

IBB macina yetismezse belki Tolga-Linnes/Lato kanadini yapmaktan vaz gecer en azindan Tudor.

Al iste en önemli oyunculardan birisi gitti yine.

Geri
Üst Alt