#6 Tolga Ciğerci

Mevcut kadroda merkez orta saha için Fernando' ya partner olarak en isabetli tercihtir. Üzücü ama ikincisi de Selçuk' tur. Ndiaye oranın adamı olmadığını yeterince ispatladı; gayret ve enerjisi bir yere kadar; hücum oyuncusu bu adam. Bunu Tudor da anlayabilse keşke!:mad:...

Mevcut kadroda merkez orta saha için Fernando' ya partner olarak en isabetli tercihtir. Üzücü ama ikincisi de Selçuk' tur. Ndiaye oranın adamı olmadığını yeterince ispatladı; gayret ve enerjisi bir yere kadar; hücum oyuncusu bu adam. Bunu Tudor da anlayabilse keşke!:mad:...

gayret ve enerjisi bir yere kadar ile bir yere kadar ve sonra da Tolga oynasın hımm ilginçmiş ... :moody:

gayret ve enerjisi bir yere kadar ile bir yere kadar ve sonra da Tolga oynasın hımm ilginçmiş ... :moody:

Ndiaye' nin defansif görevler için transfer edilmiş olmasını eleştiren, hücum yönünü ortaya koyabilme fırsatı verildiğinde veriminin kat kat artacağını hep ifade etmiş biri olarak çelişki göremiyorum mesajımda.

Evet, Tolga merkez orta sahada oynamak için Ndiaye' den daha uygun profilde bir oyuncu. İlginç olan ne, aydınlatır mısın lutfen?!...

Ndiaye' nin defansif görevler için transfer edilmiş olmasını eleştiren, hücum yönünü ortaya koyabilme fırsatı verildiğinde veriminin kat kat artacağını hep ifade etmiş biri olarak çelişki göremiyorum mesajımda.

Evet, Tolga merkez orta sahada oynamak için Ndiaye' den daha uygun profilde bir oyuncu. İlginç olan ne, aydınlatır mısın lutfen?!...

Badou Ndiaye 'yi eleştirirken gayret ve enerjisi bir yere kadar diyorsun sonra Tolga orada Fernando 'nun yanında oynasın diyorsun

Çünki Tolga tamamen futbol bilgisi ve tekniği ile bu işi yapıyor değil mi ?

Badou Ndiaye 'yi eleştirirken gayret ve enerjisi bir yere kadar diyorsun sonra Tolga orada Fernando 'nun yanında oynasın diyorsun

Çünki Tolga tamamen futbol bilgisi ve tekniği ile bu işi yapıyor değil mi ?

Değil...''Oyuncu profili'' olarak daha uygun yapıda olduğunu söylüyorum ki Tolga' da başka mevkide yapamaz. Hem mevcut kadro için diyorum zaten. Bu takımın solbek kadar acil ihtiyacının en kalitelisinden bir 8 numara olduğunu ilk söyleyen de benim, Tolga' ya bayılmıyorum yani...

Forumda Ndiaye' yi beğenen, hücuma dönük oynaması gerektiğini en çok savunan kişiyimdir, bunu da ''9.5 numara'' tabiriyle ifade ediyorum. İyi niyetli, gayretli bir futbolcu olarak yine de fayda sağlıyor ama bir önliberonun oynaması gerektiği şekilde oynamayı bu yaştan sonra öğrenmesi zor; basit oynaması gereken yerde riskli çalım denemeleri yapıyor, rakiple birebir kaldığında kontrolsüz müdahaleler yapıyor, çift dalıyor vs vs...

Gereksiz uzadı; ille de birbirimizi ikna etmemiz gerekmiyor...

Bu adamın oynaması şart..Fernando-Tolga önlerinde ndiaye kanatlar da rodriguez-feghouli olmalı.. Belhanda sol kanada da geçebilir duruma göre.. Orta sahayı bu 3lüyle kurarsak ciddi avantajımız olur..Tolga kazma gibi görünse de ayağı çok temiz nokta paslar atabiliyor.. Mücadele gücü zaten ortada.. Bu şekilde fernandonun da stopere gömülmesine gerek kalmaz

Değil...''Oyuncu profili'' olarak daha uygun yapıda olduğunu söylüyorum ki Tolga' da başka mevkide yapamaz. Hem mevcut kadro için diyorum zaten. Bu takımın solbek kadar acil ihtiyacının en kalitelisinden bir 8 numara olduğunu ilk söyleyen de benim, Tolga' ya bayılmıyorum yani...

Forumda Ndiaye' yi beğenen, hücuma dönük oynaması gerektiğini en çok savunan kişiyimdir, bunu da ''9.5 numara'' tabiriyle ifade ediyorum. İyi niyetli, gayretli bir futbolcu olarak yine de fayda sağlıyor ama bir önliberonun oynaması gerektiği şekilde oynamayı bu yaştan sonra öğrenmesi zor; basit oynaması gereken yerde riskli çalım denemeleri yapıyor, rakiple birebir kaldığında kontrolsüz müdahaleler yapıyor, çift dalıyor vs vs...

Gereksiz uzadı; ille de birbirimizi ikna etmemiz gerekmiyor...

Tamam reis bende Badou 'nun hücuma yönelik oynamasını düşünüyorum ama bu demek değilki Badou 10 numaraya geçsin hemen bir 8 numara alalım diye ManCity 'de adamlar

D.Silva-De Bruyne
---Fernandinho---

Gibi bir orta saha kuruyor EPL gibi tempolu zorlu bir ligde en ufak sıkıntı çekmiyorlar eğer Tudor azıcık aklını kullanıp ta takımın hücum gücünü yükseltmeyi düşünüyorsa Badou 'yu sadece deli dana gibi koşmayı bıraktırıp adamdan hücum anlamında yararlanmaya başlar

Belhanda-Badou
----Fernando----

Gibi bir orta saha çok da güzel olur bence bir sıkıntısı da olmaz (Evet transfer gerekli hala kusursuz değil bu orta saha ama öncelik farklı mevkiler bence)

Birde Tolga 'da başka mevkide yapamaz demeni anlamadım ne yani Tolga 8 numaradan başka yerde oynayamıyor diye kesinlikle oynaması mı lazım ki Tolga 'nın ?

Dediğine katılıyorum reis biz bu tartışmayı bir yere bağlayamayız gereksiz uzatmaya gerek yok haydi eyvallah ...

Geçen sezon da sakatlanmıştı kimse de ne oldu ne kadar süre sakat kalacak diye hiç bir açıklama bile yapmamıştı.

Maalesef kronik sakat bu adam, her sezon sakatlanmadan duramıyor. Gitti mi de haftalarca kayboluyor.

Yine ayağından ötürü sorun var sanırım.

Edit: Döndü mü bilmiyorum takip edemedim son günler

sent via GSC

Son düzenleme:
fernandonun yaninda oynamasi lazim

böylece fernandonun ofansif anlamda daha faydali olmasina saglayabilir

önlerinde de ya ya ye ndiaye ya ya ye oynamasi gerektigini düsünüyorum

Riske etmeye gerek yok. Maç eksiği de oluştu bu arada. Geçen seneki takımla kıyaslama yapmak tabi çok sağlıklı değil ama sakatlık dönüşünde çok kötüydü Tolga. Devre arasında hem rehab hem yapılacak yüklemeyle daha sağlam bir dönüş yapması mantıklı olacaktır.

Fasli kekonun yerine 11'e dahil edilmeli,Badou da refaha kavusmalidir.

Futbol hayatı boyunca sezon başı 20 maç ortalaması olan bu kabiz herife güvenip ortasaha almayanlara lanet gelsin

Gün yüzü görme DURSUN!

Geri
Üst Alt