- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Her şeyi boş verin de, Hasan Hüseyin Albayrak kim lan? Admin olarak gözüküyor. Emrah yine ne dalavere çeviriyor acaba? Kesin onun işleridir bunlar.
O kim lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şeyi boş verin de, Hasan Hüseyin Albayrak kim lan? Admin olarak gözüküyor. Emrah yine ne dalavere çeviriyor acaba? Kesin onun işleridir bunlar.
O kim lan![]()
Adam direkt admin olarak gözüküyor. Derin GSC dedikleri yapının başındaki kişi olabilir.![]()
Adam foruma üye olalı daha 1 ay olmamış. Aslan nihayet GSC' deki derin yapılanmayı çözdün. Tebrik ediyorum kardeşim seni![]()
Bu benim çocukluk hayalimdi abi.![]()
Benim de dikkatimi çekti. Adam 0 mesajla admin olmuş. :red:
Bu arada @Burak Pakdemir ; Puanlarımı yolladım
Umarım başına bir şey gelmez bu üstün başarından sonra, kelleni kolla abicim![]()
Ağabey bu forumda benim kellemi alacak adam daha anasından doğmadı.![]()
Yahu daha mesajı göndere tıklamadan mesajımı beğenmeyi nasıl becerdin :stupid: @Burak Pakdemir
biz hızlıyız abi
şaka bi yanada bugun forumda rezalettim aşırı yoğundum biraz hata yapmışım yarışmayı üstlenerek,amatör bi görüntü oluştu . Neyse kazasız belasız biter umarım abi![]()
ahahah olsun abi üzülürüm ben böyle şeylere takıntılıyım bazı konularda bişey yaptınmı tam olmak zorundaOğlum dert ettiğin şeye bak bu forum @Tuncay Tum organizasyonları gördü![]()
Adam direkt admin olarak gözüküyor. Derin GSC dedikleri yapının başındaki kişi olabilir.![]()
Bu Hasan Hüseyin Albayrak pek derin bir kişiye benziyor, ben tırstım işin açıkçası![]()
Hasan Hüseyin AlbayrakHerkesi tehlikeye attın Aslan :sad:
@Hasan Hüseyin Albayrak
Daha da ileri gidip adamı mentionluyorum. İnceldiği yerden kopsun.
Kimsin HHA bey?
@Hasan Hüseyin Albayrak
Daha da ileri gidip adamı mentionluyorum. İnceldiği yerden kopsun.
Kimsin HHA bey?
Abi bu iş seni aşar Arda abiyide vasfiyide,bu mesajıda silcem siz okuyun yoksa benide aşar.Önce sevdiklerimden başlarlar.