- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim sorma yaa. Kim vurduya gittin resmen.![]()
Parçayı bırak kendisini bile çaldım antika niyetine bir köşeye koydumSen @Mehmet Arslaner 'in parçasını çalmışsın senden her şey beklenir![]()
Parçayı bırak kendisini bile çaldım antika niyetine bir köşeye koydum![]()
![]()
Baris bari bu sefer puanlasalim kanka![]()
Aslan Türkoğlu hadi birader puanları göndericem komple dinledim bitti playlist.Aslan bir parçaya puan vereceğim fakat ismini yazamıyorum.
Şu parça isimlerini ilk mesaja bir yazıver de mobil dostu bir puanlama yapalım :asd22:
@Aslan Türkoğlu hadi birader puanları göndericem komple dinledim bitti playlist.
Valla benim şarki senin sevdigin türden babo. Puan vermezsen stratejici birisindir.![]()
Tina Karol yaz, tanımaman da büyük ayıp yani![]()
Abi o olduğunu nereden çıkardın ben başka bir şarkıdan bahsediyorum![]()
Başka hangi şarkının adını yazamayacan![]()
Tina Karol yaz, tanımaman da büyük ayıp yani![]()
Aziz Yıldırım mısın kardeşim? Utanmasan Strum Graz maçının linkini buraya atacan. Adımızı kullandılar adımızı.Yaa ne şikesi beyler. Şike olmuşsa da bu yönetim içi bir şike olmuştur. Benim konuyla alakam yok.Ben sadece 13 kişinin ismini yazmıştım ilk mesaja. Ondan sonrasını takip edemedim. Muhtemelen diğer yönetici arkadaşlar olaya el atmıştır. Onlar da belli ki işlerine yaradığı tarzda el atmış.
![]()
Sen bir Nochenka' yı bul izle![]()