Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahahahhahah :2aloh1:Evet beyler. Playlist hazır. Biraz geç oldu kusura bakmayın ama çok titiz bir çalışma yaptım. Şarkıları tek tek kontrol ettim. Yasaklı ve ya pişti falan olmadı. İlk mesajdaki tüm yarışmacılar sorunsuz şekilde yarışabilecek fakat Güray Ataman kardeşim buraya yazmadan direkt bana yazmış. O yüzden maalesef dışarda kaldı. Kurallar belli. Aynı şekilde Ahmet abiyi ve Can Büyük de katılmak istedi ama kabul etmedim. Kusura bakma Güray kardeşim.Keza aynı şekilde Tolga da yedekten giremedi çünkü herkes çok hazırlıklıymış. Hatasız gönderildi şarkılar. Hatta Alpay en az 5-6 şarkı gönderdi. Şu olmazsa şu, şu çıkmazsa şu diye. Adam bi aksilik olmasına olanak tanımıyor bile.
Ne ise hazır mıyız ağalar?
Evet beyler. Playlist hazır. Biraz geç oldu kusura bakmayın ama çok titiz bir çalışma yaptım. Şarkıları tek tek kontrol ettim. Yasaklı ve ya pişti falan olmadı. İlk mesajdaki tüm yarışmacılar sorunsuz şekilde yarışabilecek fakat Güray Ataman kardeşim buraya yazmadan direkt bana yazmış. O yüzden maalesef dışarda kaldı. Kurallar belli. Aynı şekilde Ahmet abi ve Can Büyük de katılmak istedi ama kabul etmedim. Kusura bakma Güray kardeşim.Keza aynı şekilde Tolga da yedekten giremedi çünkü herkes çok hazırlıklıymış. Hatasız gönderildi şarkılar. Hatta Alpay en az 5-6 şarkı gönderdi. Şu olmazsa şu, şu çıkmazsa şu diye. Adam bi aksilik olmasına olanak tanımıyor bile.
Evet beyler. Playlist hazır. Biraz geç oldu kusura bakmayın ama çok titiz bir çalışma yaptım. Şarkıları tek tek kontrol ettim. Yasaklı ve ya pişti falan olmadı. İlk mesajdaki tüm yarışmacılar sorunsuz şekilde yarışabilecek fakat Güray Ataman kardeşim buraya yazmadan direkt bana yazmış. O yüzden maalesef dışarda kaldı. Kurallar belli. Aynı şekilde Ahmet abi ve Can Büyük de katılmak istedi ama kabul etmedim. Kusura bakma Güray kardeşim.Keza aynı şekilde Tolga da yedekten giremedi çünkü herkes çok hazırlıklıymış. Hatasız gönderildi şarkılar. Hatta Alpay en az 5-6 şarkı gönderdi. Şu olmazsa şu, şu çıkmazsa şu diye. Adam bi aksilik olmasına olanak tanımıyor bile.
Aslan linki buraya eklermisin, mobilden açamıyorum.Playlist 1. mesaja eklenmiştir.İyi dinlemeler.
Aslan linki buraya eklermisin, mobilden açamıyorum.
GT-I9300 Tapatalk
Ben söyledim zaten Güray'ı harca bensiz yarışma olmaz diye@Erman Türker i yarışmaya sokabilmek için pis işler dönmüşYarışma daha baştan şaibeli :38573:
Sus sus kellen gitmesin kardeşimEn erken şike rekorunu kırdı galiba![]()