61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler. Playlist hazır. Biraz geç oldu kusura bakmayın ama çok titiz bir çalışma yaptım. Şarkıları tek tek kontrol ettim. Yasaklı ve ya pişti falan olmadı. İlk mesajdaki tüm yarışmacılar sorunsuz şekilde yarışabilecek fakat Güray Ataman kardeşim buraya yazmadan direkt bana yazmış. O yüzden maalesef dışarda kaldı. Kurallar belli. Aynı şekilde Ahmet abiyi ve Can Büyük de katılmak istedi ama kabul etmedim. Kusura bakma Güray kardeşim. :( Keza aynı şekilde Tolga da yedekten giremedi çünkü herkes çok hazırlıklıymış. Hatasız gönderildi şarkılar. Hatta Alpay en az 5-6 şarkı gönderdi. Şu olmazsa şu, şu çıkmazsa şu diye. Adam bi aksilik olmasına olanak tanımıyor bile. :D
Ne ise hazır mıyız ağalar?
Ahahahahhahah :2aloh1:

Evet beyler. Playlist hazır. Biraz geç oldu kusura bakmayın ama çok titiz bir çalışma yaptım. Şarkıları tek tek kontrol ettim. Yasaklı ve ya pişti falan olmadı. İlk mesajdaki tüm yarışmacılar sorunsuz şekilde yarışabilecek fakat Güray Ataman kardeşim buraya yazmadan direkt bana yazmış. O yüzden maalesef dışarda kaldı. Kurallar belli. Aynı şekilde Ahmet abi ve Can Büyük de katılmak istedi ama kabul etmedim. Kusura bakma Güray kardeşim. :( Keza aynı şekilde Tolga da yedekten giremedi çünkü herkes çok hazırlıklıymış. Hatasız gönderildi şarkılar. Hatta Alpay en az 5-6 şarkı gönderdi. Şu olmazsa şu, şu çıkmazsa şu diye. Adam bi aksilik olmasına olanak tanımıyor bile. :D

Güray konuya yazmış abi

(2.sayfa)

Evet beyler. Playlist hazır. Biraz geç oldu kusura bakmayın ama çok titiz bir çalışma yaptım. Şarkıları tek tek kontrol ettim. Yasaklı ve ya pişti falan olmadı. İlk mesajdaki tüm yarışmacılar sorunsuz şekilde yarışabilecek fakat Güray Ataman kardeşim buraya yazmadan direkt bana yazmış. O yüzden maalesef dışarda kaldı. Kurallar belli. Aynı şekilde Ahmet abi ve Can Büyük de katılmak istedi ama kabul etmedim. Kusura bakma Güray kardeşim. :( Keza aynı şekilde Tolga da yedekten giremedi çünkü herkes çok hazırlıklıymış. Hatasız gönderildi şarkılar. Hatta Alpay en az 5-6 şarkı gönderdi. Şu olmazsa şu, şu çıkmazsa şu diye. Adam bi aksilik olmasına olanak tanımıyor bile. :D

Gürayın mesajı konuda, çocuğun hakkını yeme Aslan Efendi :D

ESC' de yolsuzluk :D Aslan şarkısını beğenmediği Güray' ı yarışmadan attı :D

Puanlar bana beyler

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz Aslan tam saat 19:00 da acacagim dedin konuyu ama nerdeee. Ben artik tesvik primini Buraka yollarim sana yok aga :D

Yalniz ilk sayfada Incir sarkisinin videosu var. Reklam mi yapiyorsun Aslan? Yönlendirme mi yapiyorsun? :asd:

Playlisti henüz dinlemeyin bence :asd22:

Güray konuya yazmış da Güray adını 1. mesaja eklememişler. Ben çıkmıştım o sırada. Dolayısıyla 1. mesajda kimlerin adı yazılı onların şarkısını ekledim. Yani öyle ya da böyle 1 kişi dışarda kalacaktı çünkü 25 şarkı gelmişti. Ben de sadece 1. mesajda ismi olanların şarkısı ekledim playliste. :(
@Güray Ataman kardeşim beni affeder diye umuyorum. Sorumluğu üzerime alıyor, gelecek sefer yarışma yapacağım takdirde Güray kardeşimi sorgusuz sualsiz yarışmaya alacağımı tüm Eurovision ahalisine belirtmek istiyorum.

Son düzenleme:
Erman Türker i yarışmaya sokabilmek için pis işler dönmüş :D Yarışma daha baştan şaibeli :38573:

En erken şike rekorunu kırdı galiba :D

Arkadaslar listeyi lütfen sonuna kadar dinleyelim, adil bir puanlama ve yarisma icin.

Herkese bol sanslar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt