61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölmüşgillerden diye soyismi mi varmış forumda. :oley:

Erman ağabeyin yerimde gözü varmış resmen bu postla gerekli şevki yakaladıydım tam olarak biraz aşağı inince gördüm şevki:D Neyse artık güldürürken düşündüren şarkının dışarıdan takipçisi olacağım.
Ahahahhahah :D Sen katılmak iste yeter ki ben yarışmadan çekilirim kardeşim sıkıntı yok :)

Aslan nerelere gitti ya ? Şarkıları alıp kaçmasın ?

Sen bu stratejiciye mi güvendin. Dost kazigi Can Uz sayesinde ortaya çikmiştir.:DD
Can (bu arada mümkünse yaşını benimle paylaş veya görmek istediğin sıfatı söylersen de olur, böyle çok boş geliyor direk "Can") ulan ne yazacaktım ya kuracağım cümle parantezin içindekinden kısa olmasın diye ayak yapıyorum şu an neyse:D Can'la hiç bir zaman strateji yapmadık hatta bugüne kadar hiçbir hemcinsimle strateji yapmamışımdır, ancak ilk yarışımdan son yarışıma karşılıklı emekler sonucu oluşturduğumuz bir güven vardır doğrudur.:D

Aha bizim antik karalar bağladı :D :D

Seni mentionladığımda henüz şarkımı yollamamıştım, katılacağını bilseydim puan vereceğin bir şarkıyla katılırdım. Malumun olduğu üzere senden puan alıp geyiğini yapmak, derece yapmaktan çok daha zevkli :D

Ahahahhahah :D Sen katılmak iste yeter ki ben yarışmadan çekilirim kardeşim sıkıntı yok :)
Yok ağabey estağfurullah öyle şey mi olur hem laf aramızda çokta şevke gelmemiştim zaten:D Yalnız ben bu kartları açık oynama işini epey yanlış anlamış olabilirim:D O şarkıyı bulacağım ve sonra huzurla uyuyacağım Mehmet ağabey tabii Aslan'ın kelle merakına kurban gitmezse:D

Yok ağabey estağfurullah öyle şey mi olur hem laf aramızda çokta şevke gelmemiştim zaten:D Yalnız ben bu kartları açık oynama işini epey yanlış anlamış olabilirim:D O şarkıyı bulacağım ve sonra huzurla uyuyacağım Mehmet ağabey tabii Aslan'ın kelle merakına kurban gitmezse:D

Şarkıyı bulabileceğini sanmıyorum, ayrıca güldürürken düşündüren bir şarkıda değil. Seni motive etmek için yazmıştım onu.

Dur hatta sana yollayayım nasıl olsa katılmadın.

Can (bu arada mümkünse yaşını benimle paylaş veya görmek istediğin sıfatı söylersen de olur, böyle çok boş geliyor direk "Can") ulan ne yazacaktım ya kuracağım cümle parantezin içindekinden kısa olmasın diye ayak yapıyorum şu an neyse:D Can'la hiç bir zaman strateji yapmadık hatta bugüne kadar hiçbir hemcinsimle strateji yapmamışımdır, ancak ilk yarışımdan son yarışıma karşılıklı emekler sonucu oluşturduğumuz bir güven vardır doğrudur.:D

Nasil yani karşi cinsle stratejiler yapiyor musun? Şüpheli bir durum var ortada:D

sarki halen yollanilmiyor :(

Aslan'ın mesaj kutusu doluymuş şarkımı gönderemedim

Aslan şarkıları aldı yol oldu herhal

Çatkapı gelen misafirlerden nefret ederim. Zira en olmadık zamanlarda gelirler hep. Ulan hadi geldiniz. Başımın üstünde ne duruyorsunuz şerefsizler. Ne yazıyorsun, ne ediyorsun. Hangi site bu. Size ne lan. :mad: Kellelerini alasım geldi yeminle.

Ne ise. Kusura bakmayın beyler. Birazdan mesajları kontrol edip en kısa zamanda playlisti hazır hale getireceğim. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt