- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Gönderdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AhahahhahahErman ağabeyin yerimde gözü varmış resmen bu postla gerekli şevki yakaladıydım tam olarak biraz aşağı inince gördüm şevkiNeyse artık güldürürken düşündüren şarkının dışarıdan takipçisi olacağım.
Aha bizim antik karalar bağladıKatıldın ne yazık ki![]()
Can (bu arada mümkünse yaşını benimle paylaş veya görmek istediğin sıfatı söylersen de olur, böyle çok boş geliyor direk "Can") ulan ne yazacaktım ya kuracağım cümle parantezin içindekinden kısa olmasın diye ayak yapıyorum şu an neyseSen bu stratejiciye mi güvendin. Dost kazigi Can Uz sayesinde ortaya çikmiştir.D
Aha bizim antik karalar bağladı![]()
![]()
Yok ağabey estağfurullah öyle şey mi olur hem laf aramızda çokta şevke gelmemiştim zatenAhahahhahahSen katılmak iste yeter ki ben yarışmadan çekilirim kardeşim sıkıntı yok
![]()
Yok ağabey estağfurullah öyle şey mi olur hem laf aramızda çokta şevke gelmemiştim zatenYalnız ben bu kartları açık oynama işini epey yanlış anlamış olabilirim
O şarkıyı bulacağım ve sonra huzurla uyuyacağım Mehmet ağabey tabii Aslan'ın kelle merakına kurban gitmezse
![]()
Can (bu arada mümkünse yaşını benimle paylaş veya görmek istediğin sıfatı söylersen de olur, böyle çok boş geliyor direk "Can") ulan ne yazacaktım ya kuracağım cümle parantezin içindekinden kısa olmasın diye ayak yapıyorum şu an neyseCan'la hiç bir zaman strateji yapmadık hatta bugüne kadar hiçbir hemcinsimle strateji yapmamışımdır, ancak ilk yarışımdan son yarışıma karşılıklı emekler sonucu oluşturduğumuz bir güven vardır doğrudur.
![]()
Aslan nerelere gitti ya ? Şarkıları alıp kaçmasın ?