61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çatkapı gelen misafirlerden nefret ederim. Zira en olmadık zamanlarda gelirler hep. Ulan hadi geldiniz. Başımın üstünde ne duruyorsunuz şerefsizler. Ne yazıyorsun, ne ediyorsun. Hangi site bu. Size ne lan. :mad: Kellelerini alasım geldi yeminle.

Ne ise. Kusura bakmayın beyler. Birazdan mesajları kontrol edip en kısa zamanda playlisti hazır hale getireceğim. ;)

Herifler seni sevdigi için gelmiş niye sövüyon. Hepsi erkekti muhtemelen.:asd22:

Müzügümü gönderdim. Gelmediyse söyle. bileyim.;)

Gönderemeyen arkadaşlar yeniden denesin lütfen. Temizledim gereksiz mesajları.

Aslan kim göndermişse ilk mesaja ekle istersen. Akıllarda soru işareti kalmasın.

GT-I9300 Tapatalk

1-2 saat çıkmam lazım @Aslan Türkoğlu benim şarkımda sıkıntı yok değil mi ?

Edit:Tamammış, kolay gelsin Aslancım.

Merhaba arkadaşlar geri döndüm, Aslan'a mı yoksa Buraka mı yolluyoruz teşvik primini?

Evet beyler. Playlist hazır. Biraz geç oldu kusura bakmayın ama çok titiz bir çalışma yaptım. Şarkıları tek tek kontrol ettim. Yasaklı ve ya pişti falan olmadı. İlk mesajdaki tüm yarışmacılar sorunsuz şekilde yarışabilecek fakat Güray Ataman kardeşim buraya yazmadan direkt bana yazmış. O yüzden maalesef dışarda kaldı. Kurallar belli. Aynı şekilde Ahmet abi ve Can Büyük de katılmak istedi ama kabul etmedim. Kusura bakma Güray kardeşim. :( Keza aynı şekilde Tolga da yedekten giremedi çünkü herkes çok hazırlıklıymış. Hatasız gönderildi şarkılar. Hatta Alpay en az 5-6 şarkı gönderdi. Şu olmazsa şu, şu çıkmazsa şu diye. Adam bi aksilik olmasına olanak tanımıyor bile. :D
Ne ise hazır mıyız ağalar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt