- 14 Haziran 2009
- 29.579
- 14.303
- 2.698
Çok şükür iyi oldu@Erman Türker abi son kayıt olan sen oldun basarılar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür iyi oldu@Erman Türker abi son kayıt olan sen oldun basarılar![]()
Çatkapı gelen misafirlerden nefret ederim. Zira en olmadık zamanlarda gelirler hep. Ulan hadi geldiniz. Başımın üstünde ne duruyorsunuz şerefsizler. Ne yazıyorsun, ne ediyorsun. Hangi site bu. Size ne lan.Kellelerini alasım geldi yeminle.
Ne ise. Kusura bakmayın beyler. Birazdan mesajları kontrol edip en kısa zamanda playlisti hazır hale getireceğim.![]()
Çok şükür iyi olduDaha yeni gelmiştim eve ve bilgisayarı yeni açıp ilk GSC foruma girdim
Vallahi kılpayı katıldık. Bu arada şarkımı @Aslan Türkoğlu kardeşime mi gönderiyorum?
Eminim her akşam bunu yapıyorsundur Erman.Çok şükür iyi olduDaha yeni gelmiştim eve ve bilgisayarı yeni açıp ilk GSC foruma girdim
Vallahi kılpayı katıldık. Bu arada şarkımı Aslan Türkoğlu kardeşime mi gönderiyorum?
Doğru yapıyorum yalan olmasın şimdiEminim her akşam bunu yapıyorsundur Erman.
GT-I9300 Tapatalk
Ben uykularımdan kan ter içinde sıçrıyorum. Sen ne diyosun.Doğru yapıyorum yalan olmasın şimdi![]()
![]()
Seçim sloganı etkisi bıraktı bende. Nereye oy veriyoruz?Şarkılar Aslana puanlar Burak'a.
Hayırdır ErayBen uykularımdan kan ter içinde sıçrıyorum. Sen ne diyosun.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Bir detayı atladım galiba ama? Şarkılar Aslana puanlar Burak'a.
Yok bişey atlamadın. Sadece benim de aynı demek istemiştim.Hayırdır ErayBir detayı atladım galiba ama?
![]()
Eyvallah abi de ben katılmıyorum artık escye.